İ7 6700k ve GTX 980 Tİ tabanlı sistem için PSU önerisi

Onu mu alsam dedim de gayet başarılı bir firmaymış. Arkadaşlar hepinize teşekkürlerimi sunuyorum. @Mustafa K. Arkadaşımızın PSU tavsiyesini almayı düşünüyorum. @CJack60 kardeşim sana da teşekkür ederim, verdiğin tavsiyeni de diğer bilgisayara düşünüyorum

Dediğim gibi 4 yollu SLI yapmayacaksan Seasonic almalısın. Kalite olarak piyasanın en iyisi diyebilirim bu kalitede üreten firma sayısı çok çok az.
Hocam 4 yollu SLI beni aşar 2 GTX 980 Tİ takabilirim. Mustafa k. arkadaşımızın önerisi uygundur, 2 GTX 980 Tİ için, değil mi? Yarı yolda bırakmasın

Bende bunu Evga G2 850w 80+ Gold almayı planlıyorum. x99 veya 6700k sistemde tek 980ti için. Hakkında gayet olumlu geri dönüşler okudum. Corsair Ax860i Platinum'un ise zamanla bozulduğunu vs. okudum kullanıcılardan.

En doğru tercihi yapmış olursun Seasonic bence en iyi PSU firmasıdır. Diğer firmalardan farkı ise sadece PSU üretmeleridir. Bu şekilde marka olmuşlardır.

Ben de aynısını almayı düşünüyorum ama ancak seneye alabilirim. Sistemi sırayla toplayacağım "anakart, işlemci, RAM, SSD, HDD, Kasa" sırasında alacağım ama duruma göre değişecektir. PSU olarak şimdi kullandığım 350 watt ile idare edeceğim zaten O.C yapmayacağım ekran kartı da olmayacağından 350 watt yeterli olur diye düşünüyorum. Sonra Supernova 850 watt PSU ile birlikte Pascal mimarili bir ekran kartı alırım diye planlıyorum. Ben olsam Evga SuperNova alırdım 10 yıl garanti az değil. Amazon'dan getirirseniz tüm masraflarla birlikte 500 lira ediyor. Garanti için de Amazona değil, direk Evga'ya gönderiyorsunuz sorunu halledip yolluyorlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…