İ7 6700k ve GTX 980 Tİ tabanlı sistem için PSU önerisi

Evga'nın tek artısı zaten garantisi gerçi 10 yıl sonra ihtiyaç kalırmı orası şüpheli.

Benim kredi kartım olmadığı için bende parça parça alacağım Pascal ekran kartlarına gelirsek en son ekran kartını almayı düşünüyorum.
Şimdiden sisteminiz hayırlı olsun
E5700 sisteminizi emekliye ayırma vakti gelmiş

10 yıla kadar garanti verebiliyorlarsa mutlaka çok kaliteli yapmışlardır. 10 yıl boru değil ama o zamana kadar neler olur belli olmaz. Belki prizden 500 watt çekip 1000 watt verebilen PSU'lar bile çıkarırlar.

10 yıla kadar garanti verebiliyorlarsa mutlaka çok kaliteli yapmışlardır. 10 yıl boru değil ama o zamana kadar neler olur belli olmaz. Belki prizden 500 watt çekip 1000 watt verebilen PSU'lar bile çıkarırlar.
Gerçekten süper olur

Evga'nın tek artısı zaten garantisi gerçi 10 yıl sonra ihtiyaç kalırmı orası şüpheli.
Neden böyle söylediniz ? Ben Evga G2 Gold 850'yi baya baya kafaya koymuştum. Gayet de olumlu feedbackler var. Eğer değmeyecekse bende almayayım... Camlı kasa alacağım için az birazda görünüşe bakıyorum, psu'nun görünüşüde güzel, Seasonic hiç hoş görünmüyor. Fakat tabi ki bu en son baktığım ayrıntı. Keza Ax860i'de güzel ancak çabuk bozulduğunu yazmış birkaç kullanıcı. Evga'ya öyle bir söylem kullanmışınız ki yani... Değmeyecekse almayayım.

10 yıl garantisi varsa iyidir. Adamlar kötü bir ürüne neden 10 yıl garanti koysunlar ki? Arkadaş 10 yıl sonra bu PSU'nun bir işe yaramayacağını belirtmek istemiş galiba.

Evga PSU konusunda Seasonic kadar olmasada kalitelidir. Almanda mahsur yok. Karar senin sonuçta hangisine için sinmişse onu alacaksın. Garanti olayı bana biraz abartı geldi sonuçta az buz değil 10 yıl denmiş. Sahi 10 yıl önce üretilen PSU'lar hala sağ kalmışmıdır?

Anladım hocam cevap için teşekkürler . Hakkaten 10 yıl nedir ya, 10 seneye pc leş oluyor bir kere . Bakalım araştırmaya devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…