i7 6700k ve MSI GTX 1070 Fan Sesi

119453

Megapat
Wb6joq.jpg

Sonunda sistemimi tamamen topladım arkadaşlar ama bir sorunum var kasa gerçekten yüksek sesle çalışıyor bu sorunu çözmeme yardımcı olabilecek biri çıkarsa gerçekten çok sevinirim bilgisayarın içini açıp bir şeylerin yerini değiştirebilecek kadar bilgim yok o yüzden birazcık detaylı yardıma ihtiyacım var.

Yada ilk defa kasa kullandığım için bana mı çok fazla geliyor ses emin olamadım ama kullandığım laptopumun 4-5 katı ses çıkartıyor diyebilirim.

Birde yüklemek için program, oyun, antivirüs önerilerinizide yazabilirseniz sevinirim.

• Intel Core i7 6700K Soket 1151 4.0GHz 8MB Önbellek 14nm İşlemci
  • MSI Z170A Gaming M5 Intel Z170 Soket 1151 DDR4 3600 MHz(O.C.) USB 3.1 Anakart
  • MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8G 8 GB GDDR5 256 Bit VR Ready Grafik Kartı
  • Corsair 16 GB (2x8 GB) Vengeance Kırmızı DDR4 3200 MHz CL 15 Dual Kit RAM
  • Samsung 250 GB 850 EVO SATA 3.0 (Okuma 540 MB / Yazma 520 MB) SSD
  • Seagate 3.5" 2 TB Barracuda Sata 3.0 64 MB Cache 7200 RPM Harddisk
  • Corsaie Hydro Serisi H110i v2 Sıvı Soğutma Sistemi
  • Evga 650 GQ 650 Watt Gold Power Supply
  • NZXT H440
  • Logitech G502 Mouse
  • Logitech g710+ Klavye
  • BenQ xl2430t Monitör
Sıcaklık değerlerim normal kullanımda bu şekilde.
Adsız.png

ayrıca ebrar bilgisayar kablo düzenlemesini çok kötü yapmış gibime geldi kasanın içi bu şekilde bunu düzelttirebileceğim bir bilgisayarcı var mıdır acaba? yada bana yardımcı olcak biri çıkarsa skype da felan beraber düzeltebilir miyiz ? :(

LQYB5J.jpg rEmAoB.jpg

@Spontune @Recep Baltaş

Hayırlı olsun çok güzel sistem. Kasada çalışan fanları kasanın içini açıp tek tek durdurarak hangi fanın ses yaptığını bulabilirsiniz. Büyük ihtimal kasanın fanları veya power fanı ses çıkarıyordur. Öyle bir durumda Ebrar Bilgisayar'la iletişime geçmelisiniz. Kablo düzenlemesi güzel olmamış, eğer çok takılıyorsanız kasanın arkasından dolaşan kabloları teker teker çıkarıp tekrar düzenleyip taktığınız yerlere tekrar takarsınız.

@dewilking teşekkür ederim kasanın içini açıp düzenleme yapabilecek kadar güvenmiyorum kendime ilk defa masaüstü bilgisayar kullanan biri olduğum için fanları çıkartıp deneyebilirim ama sanırsam. peki sıvı soğutucunun kablosunu çıkarıp çalıştırsam sonra hemen kapasam bilgisayarı açıldığı gibi sıkıntı olur mu? çünkü büyük ihtimal sıvı soğutucu bu kadar ses yapıyor.
ebrar bilgisayarla iletişime geç dediğin konu hangisi anlamadım.
birde power tuşu titriyor yanıp söner gibi sabit açık kalması gerekmez mi?

Ebrar kablo düzenleme yapmayı bırak kabloları bağlamış sadece :D

Ses bence normaldir ilk defa kasa kullanıyorsan. Han biz anlıyoruz hangi kasa sesli hangisi sessiz ama 0 sesle çalışan laptopa göre çok ses çıkarıyor kasa. Bence bir şey yok. Kasa da güzel gayet düzenlemeye gerek yok bence. Temizlik zamanı tanıdık arkadaş olur veya bilgisayarcı olur onunla kablo toplarsın sen elleme sakın.

@dewilking teşekkür ederim kasanın içini açıp düzenleme yapabilecek kadar güvenmiyorum kendime ilk defa masaüstü bilgisayar kullanan biri olduğum için fanları çıkartıp deneyebilirim ama sanırsam. peki sıvı soğutucunun kablosunu çıkarıp çalıştırsam sonra hemen kapasam bilgisayarı açıldığı gibi sıkıntı olur mu? çünkü büyük ihtimal sıvı soğutucu bu kadar ses yapıyor.
ebrar bilgisayarla iletişime geç dediğin konu hangisi anlamadım.
birde power tuşu titriyor yanıp söner gibi sabit açık kalması gerekmez mi?
Fanların kablolarını falan hiç ellemene gerek yok, elinle durdurup dinleyebilirsin.

Merhaba, konuyla alakası yok biliyorum ama bir şey sormak istiyorum. Bende yakın zamanda bir bilgisayar toplayacağım. Ebrar bilgisayarda yaklaşık 200 lira daha ucuz. Sormak istediğim ise alışverişi gerçekleştirirken herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı? Parçalar güvenli bir şekilde elinize ulaştı mı? Bilgilendirirseniz çok memnun olurum. :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı