i7-6700K ve MSI Z170 Gaming M7 Sistem Uyumluluğu

cipen

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bilgisayar topluyorum ve uyumluluk hakkında size danışmak istedim.
  • Msi Z170 gaming m7
  • İ7 6700K
  • Gskill 3000 mhz 2x8
  • Samsung 850 evo 250 gb
  • Seasonic x - 750
  • Corsair h100i gtx
  • Coller master mastercase 5 pro
Ekran kartını 2 - 3 ay sonra alacağım sistemim uyumlumudur ? Teşekkür ederim.

Bellekler de DDR4 ise herhangi bir uyumsuzluk gözükmüyor.
Hayırlı olsun.

Sistemde herhangi bir sıkıntı gözükmüyor. Hayırlı olsun oyun testleri bekliyoruz.

Gayet sağlam sistem ama ekran kartı için en az gtx 980 veya r9 390x alın bari değsin 3000 mhz lik ram alıp msi gaming 7 alıyorsanız sağlam bir ekran kartı alın.Yani gaming m5 gtx 980 almak varken gaming m7 gtx 970 almayın

Arkadaşlar MSI Gaming M7 anakartta onboard olarak vga girişi yok. Bu sistemde Hd 530 grachicsi nasıl kullanacağız ? Monitörü nereye bağlayacağız? Saygılar.

anakartın üstünde hdmı ve displayport var ya onlardan bağlancaksın yada ekran kartın varsa onun çıkıslarından kullancaksın başka çaresi yok

Teşekkürler arkadaşlar bende MSI Gaming M7 aldım. Ekran kartı almayı düşünmüyorum 3-4 ay, monitörde eski vga girişli o yüzden sordum. Peki hangi dönüştürücüyü alayım farkeder mi Dp veya Hdmi farkeder mi? Saygılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…