i7 6700K ve RX 480 sistem toplama

Bilemiyorum ki hocam.

Kasayı değiştirebiliriz belki.

@Neko birde bu monitördeki FreeSync olayı çok bi etki edermi acaba monitörün iyi olduğunu düşünmüştüm f/p acsında

Son düzenleme:
@Ozan.F Edecektir bence.

AMD Ekran Kartları ile Freesync monitörler çok iyi oluyor.

Hocam,
Eger ekran kartini degistirirseniz ve GTX 1070 alirsaniz 2K, GTX 1080 alirsaniz 4K monitor gerekir. Ayrica Nvidia kart sectiginiz icin G-Sync bir monitor secmeniz lazim ki bu da asiri pahali olur. Tabii ki G-Sync sart degil. G-Sync'siz alirsaniz daha ucuz. Sistem uzerinde degisiklik yapilabilir aslinda ancak biz Ryzen oneririz, siz Intel seviyorsunuzdur ve Ryzen aldiginizda iciniz rahat etmeyecektir. Bu durumda rahatlikla Intel alinabilir ancak performans VS. diye sorarsaniz tabii ki Ryzen. Benim onerim AMD VEGA beklemen olurdu. Iptal edebiliyor musun bilemiyorum ama keske VEGA bekleseydin.

Bu arada AMD VEGA ile FreeSync monitor cok uyumlu ve dengeli bir sistem olurdu. Malumunuz FreeSync bedava. Adi ustunde Free .

Son olarak ise RX 5xx serisi de gelecekti. Onu da bekleyebilirdin .
Ben yazdim dostum. Artik ne yapacagina sen karar verirsin.
Degismesi kesin iyi olur dedigim bir kasa bir de PSU olurdu. Onun disinda diger parcalar icin yukarida dedigim gecerli.

Tabii ki @BERWAR, @CJack60 ve @SideWinder hocalarimdan da bir fikir isterim .
Ayrica siparis edilmis sisteme cok agir yorum yazmayin. Yok dengesi yok soyle felan diye. Alan kisi pisman olur sonra veya cani sıkılir. Size yapilsa hos olmaz degil mi ?
Dostum, bizim dediklerimi sistemi daha ucuza biraz daha iyi performans verdirmek sadece. Sistem tabii ki performans olarak canavar . Benim dediklerim daha boyle puruzleri gidermek icin. Tabii ki VEGA ve RX 5xx serisi baya buyuk bir puruz ama olsun . Belki RX 580 gelirse 480'in fiyati dusebilirdi mesela. Tabii ki bu bir tahmin belli olmaz bu islere .

Sistem güzel. Belki RX 480 yerine 1070 sığardı;

Ama GTX 1070 + G Sync monitör, bu bütçeye sığmazdı.

@Ozan.F Freesync çok büyük bir nimet. Emin olun fark eder.

Şimdi;

Evet bu paraya GTX 1070 koyulabilirdi. Ama arkadaş da kötü bir sistem almamış. Ayrıca kullanıcı zaten memnunsa bizim de konuyu uzatmamıza gerek yok.

Bizim amacımız yanlış yapılmasını önlemek. Alınmış bir sistemde, alan kişinin moralinin içine etmek değil.

Dark N10 kalitesiz değil. @FantastikTürk kullanmadığı bir kasa hakkında yorum yapıyor.

RX 480 yerine, yeterse bütçen, GTX 1070 alabilirsiniz.

@SideWinder

Dark N10 fiyatına göre iyi değil.

Corsair'in elli tane çok daha kaliteli kasası var o fiyata.

Corsair ile de Dark'ı karşılaştıramazsın zaten kalite olarak.

@SideWinder

Dark N10 fiyatına göre iyi değil.

Corsair'in elli tane çok daha kaliteli kasası var o fiyata.

Corsair ile de Dark'ı karşılaştıramazsın zaten kalite olarak.
Corsair'le mi karşılaştırdım?

O zaman Mastercase Pro 5 yerine Dark N10 alırdım, dimi?

İkisin de saç kalınlığı aynı. Corsair'in o fiyattaki kasaları yaylanıyor.

Bence daha fazla yüklenmeyin. Zaten iade şansı falan da yok, sanırsam. Hayırlı olsun diyip geçin.

Hocam Dark N10 en ucuz 280 TL gördüm ben.

280 TL ye Corsair'in hangi kasası
yaylanıyor ?

Corsair ile değil f/p olarak karşılaştırdım.
O paraya çok daha kaliteli Corsair veya başka marka kasalar var dedim sadece.

Hocam Dark N10 en ucuz 280 TL gördüm ben.

280 TL ye Corsair'in hangi kasası
yaylanıyor ?

Corsair ile değil f/p olarak karşılaştırdım.
O paraya çok daha kaliteli Corsair veya başka marka kasalar var dedim sadece.
XXT serisi kasalarda bu problem var.

Corsair kaliteli tabii, ama Dark da kötü değil.

Bu yaylanma problemi yüzünden gidip bir kasaya 700 TL verdim...

@Neko

3:30'dan seyredin;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…