i7 6700K ve RX 480 sistem toplama

Corsair 100R'da böyle bir şey var mı acaba ?

@SideWinder Belki icinde sunduklari guzel ancak ben kalitesini begenmiyorum, zaten fark ettiyseniz "Zevkler ve renkler tartisilamaz." dedim. Siz butun bir metnime bakip elestiri yapmak yerine sadece kasa kismina odaklanmissiniz. Yani butun metinde yazdiklarim atiyorum dogru ama siz kasa konusuna oyle diyince sanki ben sacmalamisim gibi bir algi ortaya cikiyor. Lutfen hocam az daha dikkatli olun.
@SideWinder Ozellikle belirtmek isterim ki yazidiginiz her seyi hem de tamamini daha onceki mesajlarimda belirttim zaten. Ilk mesajimda sistemde yapilabilecek degisiklikleri de belirttim. Amacim arkadasin iade sansi varken iade etmeli mi onu sormakti. Tekrar belirtiyorum, sistem zaten performans olarak canavar ancak uzerinde yapilacak ufak degisiklikler ile daha performansli bir sistem toplanabilirdi. Amacim bunu belirtmek. Tabii keske VEGA ve RX 5xx beklemeliydi diye tekrar belirtmek istiyorum.
Saygilar...

Şimdi ben de baktım da ağır olmuş biraz... Özür dilerim...

Kesinlikle. Panel olarak daha iyi.

Corsair 100R'da böyle bir şey var mı acaba ?
Evet.

Aynı şasi.

O AOC monitor cok guzeldir, tavsiye ederim gercekten.
@SideWinder Onemli degil hocam olur ara sira .
Iptal etme konusuna karisamiyorum dostum. Her ne kadar dediklerim dogru olsa da bu fiyattaki bir sistemi iptal ettirmene karismak istemiyorum acikcasi. Sonra bizim dedigimiz sistemi alip da icin rahat etmezse kotu olur .

Evet 1070 ve G-Sync sığmazdı ama 1070 ve 2K sığardı bence paraya yazık olmuş. Ha sipariş etmişsiniz. Sizi üzmez, hayırlı olsun. @SideWinder bana göre de 100r dururken N10 alınacak kasa değil.
Yine de sıkardı.

Benim sistemimin bütçesine de aldığım zaman GTX 1070 sığardı. Ama o ekran kartını bir I5 işlemci ile kullanmak istemezdim.

paraya yazık olmuş.

Şimdi bir israfın olası için bu sistemde bazı bileşenlerin ''aşırı'' olması gerekirdi. Kaldı ki adam zaten ucu ucuna toplamış.

Kendisi de belirtiyor zaten, I7 özellikle istedim diye.

Mesela benim çalışma alanımı göz önünde bulundurursak, benim için işlemci ekran kartından daha önemlidir.

Moralini bozmak istemem. O sistem çoğu kişide yok zaten. Üzecek bir sistem de değil. Güle güle kullansın. @ibrahik zdemir sadece oyun oynuyorsam kartı tam kullandıran bir işlemci benim için sıkıntı olmaz. Tabii kişiden kişiye değişir bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…