i7 6700K vs i5 6500 Sistem?

GTXBeyfendi

Hectopat
Daha fazla  
H1Z1 oyununu oynayacağım. Belki yayın yaparım. Mevcut ekran kartım R9 280X, H1Z1 düşük ayarda ormanda 110, şehir merkezlerinde 20 FPS. Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
4700TL'ye çok daha güzel sistem toplanabilir. Kasa benim hoşuma giden bir kasa. Sen kasayı Z3 Plus gibi bir modelle değiştirebilirsin ama bence hoş duruyor. Eğer kasanın görünüşü hoşsa kesinlikle bu sistemi almalısın. R9 390X ile GTX980 arasında o kadar fazla fark yok. 16GB RAM ise şuanlık fazla. Gelecekte aynı RAM'den 1 tane daha takarsın ve süper olur. Hem 2666MHz hem de XMP destekliler.

Dosya Ekleri

• 4870TL Monitörlü Sistem.png
    44,4 KB · Görüntüleme: 256
H1Z1 oyununu oynayacağım. Belki yayın yaparım. Mevcut ekran kartım R9 280X, H1Z1 düşük ayarda ormanda 110, şehir merkezlerinde 20 FPS. Teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 148084

Fotoğraflarda gördüğüm bütçeye bakarak konuşuyorum o kadar para verip bir sistem alacaksanız SSD mutlaka olmalı bence ayrıca GTX980 gibi bir Ekran Kartı istiyorsanız Anakartınız en az Z170 olmalı, denge açısından. İlk topladığınız sistem güzel ama 2.si için maalesef aynı fikri düşünmüyorum. Bende bir sitem topladım tavsiye ederim. Overclock düşünmüyorsan İşlemcini i5 6600 yapabilirsin. H1z1 için i7 6700 fazla

Neden durduk yere gerginlik çıkarıyorsun arkadaşım. İsteyen istediği monitörü beğenir 2 sistemde de aynı monitör var.

Gerginlik yaratacak bir durum yok. Ben attığım cevabı eksik atmıştım, arkadaş benden önce görüp ona göre cevap yazmış. Daha sonra bende düzenledim olay bu. Lakin yönetici gibi konuşması hoşuma gitmedi ben görmedim sanki ne yazdığımı.

Aslında işlemciyi i5 6600 yapıp. Sıvı soğutmayı çıkarsak. 1440p bir monitör alsan onun yerine daha sağlam olmaz mı ?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    47,5 KB · Görüntüleme: 185
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…