i7 6800K ve GTX 1070 Sistem Toplama

Dediğin gibi bir araştırmam lazım gpu sığacak mı falan. Ama kasa özellillerinde 37cm gpu sınırı vermişler.
Monitör olarakta belki 2k alınabilir ama 4K kesinlikle almam. Fps oyunları benim için öncelik ve 4K da 60hz monitörler var şuan piyasada.
Son olarakta benim getirteceğim cihadlar 900$ tutuyor ama kendinde de illa ki olur baya bir elektronik eşya inşallah yakalanmaz
Benim düşüncem gtx 1070 almak 1080p için. Bir kaç arkadaş 1080 al dedi, sence gereksiz olmaz mı?

Yani sivi sogutma randyatörün fanlari ile birlikte ölcüsünü ve grafikkartin uzunluk ölcüsünü alman lazim, eger radyatörü kasanin ön tarafina takarsan.

Evet FPS oyunlari icin 2k kesinlikle daha mantikli 4K'ya nazaran. Ben Overwatch ultra ayarlarda 100-150FPS arasi aliyorum GTX 1080 ile OC Modda.

Abimin bahanesi suydu...Benim laptopum icin aksesuar onlar dedi, isim geregi yanimda tasimam gerekiyor onlar dedi. O sekilde sadece makinadan gecmis oldu ve bavulu acmadilar. Yani arkadasin ayak üstü iyi bir yalan uydursun. hehehe

GTX 1070 seni yaklasik 2 bilemedin 3 yil götürür 1080p ayarlarda, ortalama 100fps bir süre alirsin. Her oyunda daha cok FPS ve daha uzun bir süre(4-5 yil) almak istiyorum dersen GTX 1080 derim ben. Kisacasi ne yaparim ve ne istiyorum a bakiyor. Ayni zamanda biraz daha uzak gelecege yatirim yapmis olursun. Olur da 2K ya falan gecis yapmak istersen GTX 1080 elinden öper.

Arkadaş size yanlış bilgi vermiş, GTX 1080 1070 ile aynı boydadır, bence GTX 1070 alın, GTX 1080 gereksiz.

Öncelikle, kim dedi 1070 ile 1080'nin ayni boyda olmadigini? Hani arkadasi GTX 1080 yerine GTX 1070'i aldirmak icin ikna etmek istiyorsan, daha iyi ve daha yararli bilgiler vermekte fayda var kardes.

Bu arada sen RAM konusunda 2x16 mi 4x8 mi alacaksin? 32GB 2x8 belirtmissin de.

1080 kartlar baya uzun demişsin. Ayrıca arkadaş 1080p için GTX 1080 gereksiz olmaz mı sorusuna 1070 yeterlidir dedim. Yani arkadaşı GTX 1080 yerine 1070 aldırtmaya çalışmıyordum.

1080 kartlar baya uzun demişsin. Ayrıca arkadaş 1080p için GTX 1080 gereksiz olmaz mı sorusuna 1070 yeterlidir dedim. Yani arkadaşı GTX 1080 yerine 1070 aldırtmaya çalışmıyordum.

Tamam kardes kendin yazdin bak oraya GTX 1080 ile 1070 ayni boyda diye. Bu ne demek oluyor, eger ki ben kart boyutunda GTX 1080 örnegi veriyorsam aynisi otomatikmen 1070 icin de gecerli oluyor. Sen paylastiklari kasa videosunu izlemedin her halde?! Adamlar video da sivi sogutmasini kasanin ön kismini taktilar. Bende dedim ki ölcülerini almakta fayda var sonra uymayan parcalar olmasin. Bunun neresinde yanlis bilgi var anlayamadim?

Kardeş öyle bir şekilde yazdın ki sanırsın kart 1 metre.

Kardeş öyle bir şekilde yazdın ki sanırsın kart 1 metre.

Bak güzel kardesim... Kartin kendisi 29-30CM, Kasa 37CM kartlar kabul ediyor, ama eger sivi sogutmasinin radyatörünü öne takarsa ki corsair radyatörleri ince degil silverstone tundra lite serileri gibi(onlar bile fanlar ile birlikte en az 5-6CM), o zaman sigacakmi bakim parcalar. Sen söyle! Biz burda adama yararli fikirler ögütler veriyoruz, siz gereksiz yorumlar yapiyorsunuz! Yapmayin böyle allah askina...

O zaman radyatörü ön kısma değil üst kısma koysun. Ayrıca biraz sakin ol, amacım tartışma ya da kavga etmek değil.

Ayrıca birkaç kişi gtx 1080+radyatör ile denemiş sığmış.

Corsair 400c'de kararlı mısınız? Onun yerine 450d alsanız daha iyi olmaz mı?

4x8 alacağım. X99 için o daha uygun dimi?

O zaman radyatörü ön kısma değil üst kısma koysun. Ayrıca biraz sakin ol, amacım tartışma ya da kavga etmek değil.

Bak kardes sen benim yazdiklarimi adam akilli okumadan üstüne yorum yapiyorsun ya, benim tek derdim o...

En basta su yazdigini yazsaydin zaten konu bitmisti.
Ayrıca birkaç kişi gtx 1080+radyatör ile denemiş sığmış.
Ne o öyle yanlis bilgi vermis falan filan.

Neyse daha da bir sey yazmam zaten!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…