i7 7.nesil sisteme 64 MB ekran kartı takılmalı mı?

Her konu altına soru soranın sistemi ne için kullanılacağı sorulmadan bir sürü ekran kartı söyleniyor. Herkes sizin gibi oyun oynamıyor. Sadece işlemci ile yapılan bir sürü veri madenciliği işlemi var. Bunları da göz önünde bulundurmak lazım.

Her konu altına soru soranın sistemi ne için kullanılacağı sorulmadan bir sürü ekran kartı söyleniyor. Herkes sizin gibi oyun oynamıyor. Sadece işlemci ile yapılan bir sürü veri madenciliği işlemi var. Bunları da göz önünde bulundurmak lazım.
1- Oyun oynamam 2- Temel bileşenler belli işlemci ve ekran kartı olması gereken şeylerdir. HD graphicsle sıkıntı çekersin.

64MB'lik ekran kartı var ve PCI'mde i7 7.nesil 16 GB RAM var. 64 MB'lik ekran kartını takarsam herhangi bir performans düşüklüğü ya da artması olur mu? Sizce takmalı mıyım?
Ekran kartını Intel Graphics 630 gösteriyor.

İşlemci grafiklerini kullansan performansın artar. O kadar düşük kalmış ekran kartı.

1- Oyun oynamam 2- Temel bileşenler belli işlemci ve ekran kartı olması gereken şeylerdir. HD graphicsle sıkıntı çekersin.
Sevgili Yakuzet,

Ekran kartı gerekli bir bileşen değildir. İşlemci içinde de dahili GPU bulunur. Temel bileşenler grafik birimi olan bir işlemci, RAM, ana kart ve bir depolama birimidir.

Sevgili Yakuzet,

Ekran kartı gerekli bir bileşen değildir. İşlemci içinde de dahili GPU bulunur. Temel bileşenler grafik birimi olan bir işlemci, RAM, ana kart ve bir depolama birimidir.
Öğretmenlik yapmana ihtiyacım yok dostum. Ekran kartsız programların %80'i düzgün performans vermeyeceklerdir bundan bahsediyorum. Her insan sadece offiece kullanmıyor chrome'a girerken bile arkadaş sıkıntı çekebilir.

Öğretmenlik yapmana ihtiyacım yok dostum. Ekran kartsız programların %80'i düzgün performans vermeyeceklerdir bundan bahsediyorum. Her insan sadece offiece kullanmıyor Chrome'a girerken bile arkadaş sıkıntı çekebilir.

PC'yi kullanıyorum tarayıcıda herhangi bir kasma donma ya da açılırken herhangi bir gecikme olmuyor.

Öğretmenlik yapmana ihtiyacım yok dostum. Ekran kartsız programların %80'i düzgün performans vermeyeceklerdir bundan bahsediyorum. Her insan sadece offiece kullanmıyor chrome'a girerken bile arkadaş sıkıntı çekebilir.
Mesajlarımı okursan ekran kartı takma demedim. Ayrıca ekran kartı olmadan performans sorunu yaşamaz.

Benim dediğim de sadece işlemci ile işin varsa tak dandik bir kart işlemci yükünü al idi.

Sanırım sorun çözüldü konuyu kilitleyebiliriz.

Mesajlarımı okursan ekran kartı takma demedim. Ayrıca ekran kartı olmadan performans sorunu yaşamaz.

Benim dediğim de sadece işlemci ile işin varsa tak dandik bir kart işlemci yükünü al idi.

Sanırım sorun çözüldü konuyu kilitleyebiliriz.
Dostum ben de aynısını diyorum. Karşılıklı okumamız gerekiyor birbirimizin mesajını.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı