i7 700K GT 1030 FPS düşmesi

LaWes

Decapat
Normalde GTA'da 100 FPS alırken şimdi bir anda 30'dan 10'a 10'dan 40'a falan çıkıyor. CPU sıcaklığı PC boşdayken bile 80 ve üstü oluyor oyunda 100 yardım edin.
Özellikler:
CPU: i7 7700K
Ekran kartı: GT 1030
RAM: 8 GB
HDD: 1 TB
PC model: Casper

Oncelikle Casper'de isinma sorunu cok gorulur en cok da laptoplarinda. Size tavsiyem kontrol edin islemcinizin bosda Turbo Boost'u acmadigini. Bunu bir programla denemeniz gerek programin linki ise:

Lutfen programi kurdukdan sonra kurclamayin sadece disable turbo yazan kismi isaretleyin ve save yapin isi degerlerin kontrol edip yazin lutfen .

Termal macun yenilemesi yapın, işlemci soğutusunun içi tozluysa temizleyin.

Denedim ama düzelmedi şimdi de ekranda karıncalnma başları PC iyice çöküyor anlamadım.
Oncelikle Casper'de isinma sorunu cok gorulur en cok da laptoplarinda. Size tavsiyem kontrol edin islemcinizin bosda Turbo Boost'u acmadigini. Bunu bir programla denemeniz gerek programin linki ise:

Lutfen programi kurdukdan sonra kurclamayin sadece disable turbo yazan kismi isaretleyin ve save yapin isi degerlerin kontrol edip yazin lutfen .
bu program bende açılmıyor bıos menüsünden turbo boostu devredışı bıraktım zaten
şimdide ekrana bişeyler oldu karıncalanıyor

islemciniz rahatlikla gta 5 oynatir iyi derecede benim islemci sizin islemciden bi tik fazla ve 60 dan asagi dusmuyo sizin ghz yuksek cekirdekleri thread cok 7. nesil lutfen dedigim seyi deneyip isi degerlerini yazin bendede oyle sorun olmustu turbo boostu kapattikdan sonra duzeldi

Ekran kartı pasif soğutuculu ise ondan olabilir. Kasanın havalandırması da büyük ihtimalle yetersiz olabilir. Birde macun falan sürerken dikkat et.

GT 1030 fansız bir model mi?
hayır fanı var küçük bişey
islemciniz rahatlikla gta 5 oynatir iyi derecede benim islemci sizin islemciden bi tik fazla ve 60 dan asagi dusmuyo sizin ghz yuksek cekirdekleri thread cok 7. nesil lutfen dedigim seyi deneyip isi degerlerini yazin bendede oyle sorun olmustu turbo boostu kapattikdan sonra duzeldi

turbo boost kapalı ama düzelmiyor fps sürekli düşüyo anlamadım

Normalde GTA'da 100 FPS alırken şimdi bir anda 30'dan 10'a 10'dan 40'a falan çıkıyor. CPU sıcaklığı PC boşdayken bile 80 ve üstü oluyor oyunda 100 yardım edin.
Özellikler:
CPU: i7 7700K.
Ekran kartı: GT 1030.
RAM: 8 GB.
HDD: 1 TB.
PC model: Casper.

GTA 5 ise normal RAM isteği arttı oyunun arkada bir de program çalıştırıyorsanız RAM 8 GB geçiyor ondan düşüyor ve droplanıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı