Egecanli23 Centipat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 552 21 Eylül 2020 #11 Samotne Ciasteczka dedi: Ekran kartını değiştir o zaman. İşlemcin nasıl, darboğaz yapar mı bir fikrim yok ama iyi görünüyor. 800TL'ye ikinci el RX 560, 470 veya NVIDIA tarfında GTX 780 alabilirsin. Ancak darboğaz yapabilir. İşlemcin ve anakartın hakkında fikrim yok. Lehimli işlemciyse değiştiremezsin. Genişletmek için tıkla... RAM'leri de sonra yükselteyim o zaman sonrada anakartı falan değiştiririm...
Samotne Ciasteczka dedi: Ekran kartını değiştir o zaman. İşlemcin nasıl, darboğaz yapar mı bir fikrim yok ama iyi görünüyor. 800TL'ye ikinci el RX 560, 470 veya NVIDIA tarfında GTX 780 alabilirsin. Ancak darboğaz yapabilir. İşlemcin ve anakartın hakkında fikrim yok. Lehimli işlemciyse değiştiremezsin. Genişletmek için tıkla... RAM'leri de sonra yükselteyim o zaman sonrada anakartı falan değiştiririm...
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 21 Eylül 2020 #12 Egecanli23 dedi: RAM'leri de sonra yükselteyim o zaman sonrada anakartı falan değiştiririm... Genişletmek için tıkla... RAM'in yeterli. Gerek yok. 16GB çok gereksiz. İlk ekran kartını al. Darboğaz olursa sonradan anakartı satarsın.
Egecanli23 dedi: RAM'leri de sonra yükselteyim o zaman sonrada anakartı falan değiştiririm... Genişletmek için tıkla... RAM'in yeterli. Gerek yok. 16GB çok gereksiz. İlk ekran kartını al. Darboğaz olursa sonradan anakartı satarsın.
Egecanli23 Centipat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 552 21 Eylül 2020 #13 Samotne Ciasteczka dedi: Ekran kartını değiştir o zaman. İşlemcin nasıl, darboğaz yapar mı bir fikrim yok ama iyi görünüyor. 800TL'ye ikinci el RX 560, 470 veya NVIDIA tarafında GTX 780 alabilirsin. Sıfır RX 560 var istersen 800TL'ye. Ancak darboğaz yapabilir. İşlemcin ve anakartın hakkında fikrim yok. Lehimli işlemciyse değiştiremezsin. Genişletmek için tıkla... Bu arada şöyle bir sorunumuz var ekran kartını anakarta yapıştırmışlar hem değiştirmeyeyim diye hem de kargoda kırılmasın diye ne yapmalıyım . Samotne Ciasteczka dedi: RAM'in yeterli. Gerek yok. 16GB çok gereksiz. İlk ekran kartını al. Darboğaz olursa sonradan anakartı satarsın. Genişletmek için tıkla... 16 değilde 12 düşünüyordum...
Samotne Ciasteczka dedi: Ekran kartını değiştir o zaman. İşlemcin nasıl, darboğaz yapar mı bir fikrim yok ama iyi görünüyor. 800TL'ye ikinci el RX 560, 470 veya NVIDIA tarafında GTX 780 alabilirsin. Sıfır RX 560 var istersen 800TL'ye. Ancak darboğaz yapabilir. İşlemcin ve anakartın hakkında fikrim yok. Lehimli işlemciyse değiştiremezsin. Genişletmek için tıkla... Bu arada şöyle bir sorunumuz var ekran kartını anakarta yapıştırmışlar hem değiştirmeyeyim diye hem de kargoda kırılmasın diye ne yapmalıyım . Samotne Ciasteczka dedi: RAM'in yeterli. Gerek yok. 16GB çok gereksiz. İlk ekran kartını al. Darboğaz olursa sonradan anakartı satarsın. Genişletmek için tıkla... 16 değilde 12 düşünüyordum...
3 321147 Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 3.898 Makaleler 6 Çözümler 19 21 Eylül 2020 #14 Egecanli23 dedi: Bu arada şöyle bir sorunumuz var ekran kartını anakarta yapıştırmışlar hem değiştirmeyeyim diye hem de kargoda kırılmasın diye ne yapmalıyım . Genişletmek için tıkla... Aha bir TurboX vakası daha.
Egecanli23 dedi: Bu arada şöyle bir sorunumuz var ekran kartını anakarta yapıştırmışlar hem değiştirmeyeyim diye hem de kargoda kırılmasın diye ne yapmalıyım . Genişletmek için tıkla... Aha bir TurboX vakası daha.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 21 Eylül 2020 #15 Egecanli23 dedi: Bu arada şöyle bir sorunumuz var ekran kartını anakarta yapıştırmışlar hem değiştirmeyeyim diye hem de kargoda kırılmasın diye ne yapmalıyım . Genişletmek için tıkla... Ovvv, kargo kırılmasın diye değil o reyizim. Sen yükseltme yapma diye yapmışlar... O anakartı satacaksın veya böyle idare edeceksin hocam.
Egecanli23 dedi: Bu arada şöyle bir sorunumuz var ekran kartını anakarta yapıştırmışlar hem değiştirmeyeyim diye hem de kargoda kırılmasın diye ne yapmalıyım . Genişletmek için tıkla... Ovvv, kargo kırılmasın diye değil o reyizim. Sen yükseltme yapma diye yapmışlar... O anakartı satacaksın veya böyle idare edeceksin hocam.
Egecanli23 Centipat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 552 21 Eylül 2020 #16 Samotne Ciasteczka dedi: Ovvv, kargo kırılmasın diye değil o reyizim. Sen yükseltme yapma diye yapmışlar... O anakartı satacaksın veya böyle idare edeceksin hocam. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını kırarak çıkartabilirim yuvaya zarar verir miyim bilmiyorum o yüzden dokunmadım sence yuvaya zarar verir miyim? 321147 dedi: Aha bir TurboX vakası daha. Genişletmek için tıkla... TurboX değil.
Samotne Ciasteczka dedi: Ovvv, kargo kırılmasın diye değil o reyizim. Sen yükseltme yapma diye yapmışlar... O anakartı satacaksın veya böyle idare edeceksin hocam. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını kırarak çıkartabilirim yuvaya zarar verir miyim bilmiyorum o yüzden dokunmadım sence yuvaya zarar verir miyim? 321147 dedi: Aha bir TurboX vakası daha. Genişletmek için tıkla... TurboX değil.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 21 Eylül 2020 #17 Egecanli23 dedi: Ekran kartını kırarak çıkartabilirim yuvaya zarar verir miyim bilmiyorum o yüzden dokunmadım sence yuvaya zarar verir miyim? TurboX değil. Genişletmek için tıkla... Yuvayı kırarsın. Üstüne ekran kartını, hatta anakartını bozabilirsin. Adamlar sen yükseltme yapma diye lehimlemişler ekran kartını. Anakartı, işlemciyi, ekran kartını, RAM'leri sat. Sana güzel sıfır APU sistem toplayalım.
Egecanli23 dedi: Ekran kartını kırarak çıkartabilirim yuvaya zarar verir miyim bilmiyorum o yüzden dokunmadım sence yuvaya zarar verir miyim? TurboX değil. Genişletmek için tıkla... Yuvayı kırarsın. Üstüne ekran kartını, hatta anakartını bozabilirsin. Adamlar sen yükseltme yapma diye lehimlemişler ekran kartını. Anakartı, işlemciyi, ekran kartını, RAM'leri sat. Sana güzel sıfır APU sistem toplayalım.
Egecanli23 Centipat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 552 21 Eylül 2020 #18 Samotne Ciasteczka dedi: Yuvayı kırarsın. Üstüne ekran kartını, hatta anakartını bozabilirsin. Adamlar sen yükseltme yapma diye lehimlemişler ekran kartını. Anakartı, işlemciyi, ekran kartını, RAM'leri sat. Sana güzel sıfır APU sistem toplayalım. Genişletmek için tıkla... Bu yüzyılda bu PC'yi alırlar mı .
Samotne Ciasteczka dedi: Yuvayı kırarsın. Üstüne ekran kartını, hatta anakartını bozabilirsin. Adamlar sen yükseltme yapma diye lehimlemişler ekran kartını. Anakartı, işlemciyi, ekran kartını, RAM'leri sat. Sana güzel sıfır APU sistem toplayalım. Genişletmek için tıkla... Bu yüzyılda bu PC'yi alırlar mı .
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 21 Eylül 2020 #19 Egecanli23 dedi: Bu yüzyılda bu PC'yi alırlar mı . Genişletmek için tıkla... Başlığa ''Gaming oyuncu EBA uzaktan eğitim ofis süper bilgisayar'' yaz, anında mesaj kutun dolar.
Egecanli23 dedi: Bu yüzyılda bu PC'yi alırlar mı . Genişletmek için tıkla... Başlığa ''Gaming oyuncu EBA uzaktan eğitim ofis süper bilgisayar'' yaz, anında mesaj kutun dolar.
Egecanli23 Centipat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 552 21 Eylül 2020 #20 Samotne Ciasteczka dedi: Başlığa "Gaming oyuncu EBA uzaktan eğitim ofis süper bilgisayar" yaz, anında mesaj kutun dolar. Genişletmek için tıkla... Mantıklı . Hayatımda hiç bu kadar iyi kazık yemedim. Samotne Ciasteczka dedi: Başlığa ''Gaming oyuncu EBA uzaktan eğitim ofis süper bilgisayar'' yaz, anında mesaj kutun dolar. Genişletmek için tıkla... Azıcık kullanmışlar yapıştırıcıyı 4-5 damla falan yinede zorlasam çıkmazmı?
Samotne Ciasteczka dedi: Başlığa "Gaming oyuncu EBA uzaktan eğitim ofis süper bilgisayar" yaz, anında mesaj kutun dolar. Genişletmek için tıkla... Mantıklı . Hayatımda hiç bu kadar iyi kazık yemedim. Samotne Ciasteczka dedi: Başlığa ''Gaming oyuncu EBA uzaktan eğitim ofis süper bilgisayar'' yaz, anında mesaj kutun dolar. Genişletmek için tıkla... Azıcık kullanmışlar yapıştırıcıyı 4-5 damla falan yinede zorlasam çıkmazmı?