LO4FIRE Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #11 Big Sumak dedi: Eki Görüntüle 2048648 Öyle bir düşünceye nasıl vardınız acaba? Genişletmek için tıkla... Yanıtları tam olarak okursanız, neden böyle bir düşünceye vardığımı anlayabilirsiniz hocam.
Big Sumak dedi: Eki Görüntüle 2048648 Öyle bir düşünceye nasıl vardınız acaba? Genişletmek için tıkla... Yanıtları tam olarak okursanız, neden böyle bir düşünceye vardığımı anlayabilirsiniz hocam.
Big Sumak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2013 Mesajlar 1.437 Çözümler 7 11 Aralık 2023 #12 LO4FIRE dedi: Yanıtları tam olarak okursanız, neden böyle bir düşünceye vardığımı anlayabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... görmemişim kusura bakmayın.
LO4FIRE dedi: Yanıtları tam olarak okursanız, neden böyle bir düşünceye vardığımı anlayabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... görmemişim kusura bakmayın.
EfeAkkaya Hectopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 5.842 Makaleler 1 Çözümler 41 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Sistemi ne sen sor ne ben söyleyeyim. Monitör: MSİ G274 QPF QD Kulaklık: HyperX Alpha Wireless Mouse: ASUS ROG GLADIUS III AimPoint Klavye: Z11 Telefon: S20FE GamePad: GC30 V2 Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Ve Donanım(Öğrenci) 11 Aralık 2023 #13 LO4FIRE dedi: Ben tam olarak anlam veremedim. Sistem gereksinimlerini karşıladığına göre, benim en az 30 FPS almam lazım diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Kanka dediğim gibi oyun eskisi gibi değil artık ekran kartını da işlemciyide yiyor resmen optimizasyonu iyi değil.
LO4FIRE dedi: Ben tam olarak anlam veremedim. Sistem gereksinimlerini karşıladığına göre, benim en az 30 FPS almam lazım diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Kanka dediğim gibi oyun eskisi gibi değil artık ekran kartını da işlemciyide yiyor resmen optimizasyonu iyi değil.
LO4FIRE Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #14 EfeAkkaya dedi: Kanka dediğim gibi oyun eskisi gibi değil artık ekran kartını da işlemciyide yiyor resmen optimizasyonu iyi değil. Genişletmek için tıkla... Anlaşıldı hocam. CYBER SHADOW dedi: Ben de bir sistem daha var idi o sistem özellikleri şöyle i7 6700. GTX 1050 Ti 4 GB. 16 GB RAM DDR4 orta ayarlarda 120-150 FPS veriyordu. Genişletmek için tıkla... O da güzelmiş hocam.
EfeAkkaya dedi: Kanka dediğim gibi oyun eskisi gibi değil artık ekran kartını da işlemciyide yiyor resmen optimizasyonu iyi değil. Genişletmek için tıkla... Anlaşıldı hocam. CYBER SHADOW dedi: Ben de bir sistem daha var idi o sistem özellikleri şöyle i7 6700. GTX 1050 Ti 4 GB. 16 GB RAM DDR4 orta ayarlarda 120-150 FPS veriyordu. Genişletmek için tıkla... O da güzelmiş hocam.