i7 740QM ve GTX 770 darboğaz yapar mı?

Backz1905

Femtopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Kingston A400
Laptopumu yeniden diziyordum ve sıra ekran kartı ve işlemciye geldi. İşlemci olarak Intel Core i7 740QM SLBQG modelini aldım. Ekran kartı olarak da GTX 770.
Ayrıca bilgisayara ek olarak 480 GB SSD aldım, 16 GB RAM taktım. i7 740QM ve GTX 770 darboğaz yapar mı?

Intel Graphics denen şey zaten işlemcinin içinde olan bir şey yani çıkmaz. Yerine nasıl GTX 770 takacaksınız? Laptopta soket var mı bunun için?

Anlatabileceğimi pek sanmıyorum ama ilgili videolar izleyerek birkaç bilgi aldım. YouTube Technopat sayfasından ekran kartı değişimi videosu izlemiştim. Çok bildiğim bir konu değil aslında.

Anlatabileceğimi pek sanmıyorum ama ilgili videolar izleyerek birkaç bilgi aldım. YouTube Technopat sayfasından ekran kartı değişimi videosu izlemiştim. Çok bildiğim bir konu değil aslında.
Eski model laptoplarda (3. nesil ve öncesi) işlemcileri lehimli değil de soketli oluyor genelde ve bu sayede işlemci değişimi kolaylıkla yapılabiliyor diye biliyorum. Ancak ekran kartı hakkında bilgim yok. GTX 770 aldım demişsiniz öyle deyince normal ekran kartı aldığınızı varsaydım ve eGPU yapacaksınız diye düşündüm. Ki hala öyle yapacağınızı düşünüyorum.

Eski model laptoplarda (3. nesil ve öncesi) işlemcileri lehimli değil de soketli oluyor genelde ve bu sayede işlemci değişimi kolaylıkla yapılabiliyor diye biliyorum. Ancak ekran kartı hakkında bilgim yok. GTX 770 aldım demişsiniz öyle deyince normal ekran kartı aldığınızı varsaydım ve eGPU yapacaksınız diye düşündüm. Ki hala öyle yapacağınızı düşünüyorum.

Biraz daha bilgi sahibi oldum ve bilgisayarımda böyle bir değişim yapamıyacağımı gördüm. Ürünleri sabah iade ettim ve bilgisayarla alakalı ekran kartı işlemci değişimi olmadı ilgilendiğiniz için teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı