cemcem2818 Hectopat Katılım 26 Şubat 2015 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2020 #1 Verdiğim sistem özellikleri macOS Mojave(verdiğiniz sürüm 10.14)'yi Hackintosh olarak kurmak için uygun mu? CPU: i7-7500U Ekran Kartı: GTX 940MX RAM: 12GB Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ocak 2020
Verdiğim sistem özellikleri macOS Mojave(verdiğiniz sürüm 10.14)'yi Hackintosh olarak kurmak için uygun mu? CPU: i7-7500U Ekran Kartı: GTX 940MX RAM: 12GB
tristessehivernale Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.016 Makaleler 63 Çözümler 170 9 Ocak 2020 #2 iGPU ile Mojave denemenizde sakınca yok. Wi-Fi kartınız Intel ise Wi-Fi çalışmayacaktır. USB Wi-Fi adaptörünüz varsa belirtirsiniz.
iGPU ile Mojave denemenizde sakınca yok. Wi-Fi kartınız Intel ise Wi-Fi çalışmayacaktır. USB Wi-Fi adaptörünüz varsa belirtirsiniz.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.724 Makaleler 60 Çözümler 825 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2020 #3 Uyguni hatta bence ilk Catalina ile deneyin. Sisteminiz güncel olduğu için.
cemcem2818 Hectopat Katılım 26 Şubat 2015 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2020 #4 tristessehivernale dedi: Wi-Fi kartınız Intel ise Wi-Fi çalışmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Evet, Intel fakat elimde harici Wifi adaptörü mevcut(daha önce High Sierra kurmuştum orada da çalışmıyordu oradan biliyorum . Kasma sorunları dolayısıyla kullanmayı bırakmıştım). claus dedi: Uyguni hatta bence ilk Catalina ile deneyin. Sisteminiz güncel olduğu için. Genişletmek için tıkla... Peki, Catalina'yı kurmayı deneyerek başlayayım.
tristessehivernale dedi: Wi-Fi kartınız Intel ise Wi-Fi çalışmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Evet, Intel fakat elimde harici Wifi adaptörü mevcut(daha önce High Sierra kurmuştum orada da çalışmıyordu oradan biliyorum . Kasma sorunları dolayısıyla kullanmayı bırakmıştım). claus dedi: Uyguni hatta bence ilk Catalina ile deneyin. Sisteminiz güncel olduğu için. Genişletmek için tıkla... Peki, Catalina'yı kurmayı deneyerek başlayayım.