i7 7500U GTX 950M sisteme Windows 10 nasıl kurulur?

MustafaBey05

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Readon 7800XT Ryzen 5 7600 16 gb ram 1TB ssd -(Gtx 950m i7 7500U 12gb ram 250 gb ssd)
Meslek
Öğrenci
RAM
12 GB
SSD veya HDD modeli
250 GB SSD
Ekran kartı
GTX 950M
İşlemci
i7 7500U
Bilgisayar çok yavaşladığı için format atmak istiyorum fakat emin olamadım. Neler yapmalıyım format atmak için?

Windows anahtarınız anakarta mı yoksa Retail biçimde mi? Şu anki halini biliyor musunuz?

Bilmiyorum ama CMD'ye birkaç kod yazdım key verdi bir tane nasıl öğrenebilirim?

Windows anahtarınız anakarta mı yoksa Retail biçimde mi? Şu anki halini biliyor musunuz?

Şimdi baktım oem_dm yazıyor gömülü galiba değil mi?

Son düzenleme:
Hangi Windows sürümü yüklü şu anda? Evet anahtarınız gömülü sıfır Windows 10 kurarken (aynı sürüm) anahtar girmenize gerek kalmayacak.

Windows 10.

Rufus programı ve Windows 10 Pro ISO'su indirmeniz lazım. 16 GB USB belleğe UEFI biçimde Windows kurmanız lazım (Ayarlarda GPT biçiminde olacak) Daha sonra bilgisayarınız BOOT menu key tuşuyla aktif edip USB belleği seçmeniz gerekmekte. En sonunda Windows 10 kurulum ekranı gelecek. Gerekli yedeği aldıysanız diğer kısımların tamamını sıfırlayıp o diski seçip başlatın. En sonunda geri sayımda USB belleği çekin ve diğer ayarları yapın. Wi-Fi bağlantı vb gibi. Sonra ekran kartı sürücülerinizi kurun. Güç seçeneklerini isterseniz değiştirin. (Yüksek performans iyidir ama laptopta pil modunda çok sarj yer)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı