i7 7500U NVIDIA 940MX laptop GTA 5 kaldırır mı?

Breties

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bende 16 GB RAM i7 7500U işlemci NVIDIA 940MX 2 GB ekran kartı işletim sistemli bir Casper laptop var. Sizce bu GTA Online kaldırır mı, kaç FPS verir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bende 16 GB RAM i7 7500U işlemci NVIDIA 940MX 2 GB ekran kartı işletim sistemli bir Casper laptop var. Sizce bu GTA Online kaldırır mı, kaç FPS verir?

Online bilmiyorum ama hikayeli modda gideri var.

online da hiç belli değil çünkü adam yoğunluğuna bağlı hikayede grafiği düşük yapın açar

Yüksek FPS alırsınız.

50-60 FPS arası alırsınız orta veya düşük ayarlarda, adaptör takılı şekilde. Sürücüleri kontrol etmeyi unutmayın.

Yüksek FPS alırsınız.

Minimum sistem gereksinimlerinde GTX 660 gözüküyor GTA 5 için lakin arkadaşta 940MX var GTX660 daha güçlü bir kart Online için büyük ihtimalle yetersiz hikayeli modda da 40FPS sabit anca alabilir gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…