Arkadaşlar birkaç ani FPS düşmesinden sonra GHz hızına bakayım dedim fakat 3.5 GHz'de çalışırken 2.70 GHz olmuş. Bilgisayar yüksek performansta bu arada 4 sanal çekirdekte açılı durumda. Bilgisayarda ısınma sorunu yok 2 ay önce termal macun değiştirdim laptopun altında soğutucu fanlar var ısınmıyor hatta elim üşüyor dokununca. Sorunu anlamadım oynadığım oyunlar CS:GO. Valorant. R6. yardım ederseniz çok mutlu olurum.
(Bilgisayar özelliklerimin tamamı HP Dizüstü Bilgisayar - 15-ay104nt (ENERGY STAR) Ürün Özellikleri | HP® Müşteri Desteği)
Sürekli söylüyoruz."Sistemim oyunun sistem gereksinimlerini karşılıyor.","Isınma sorunu yok" ya da "XXXW 80+ PSU" gibi ibareleri kullanmayın diye. Kaç derece oluyor?
Sürekli söylüyoruz."Sistemim oyunun sistem gereksinimlerini karşılıyor.","Isınma sorunu yok" ya da "xxxw 80+ PSU" gibi ibareleri kullanmayın diye. Kaç derece oluyor?
Valorant'ta 60 ila 55 derece sabit, masaüstünde de 40 derece sabit sıcaklık aldım fakat Valorant'a yaklaşık %50 kullanım alırken aniden %90'a çıkıyor 2 saniye sonra iniyor FPS 100 ila 80 iken %90 a çıktığı zaman 55'e düşüyor daha altına düştüğünü görmedim.