Merhaba Technopat Sosyal kullanıcıları, daha önce paylaştığım açıkların RTM sürümüyle beraber kapatılması sonucunda RTM sürümüne özel yeni bir taktik keşfettim. Sizlerle paylaşayım dedim. Göstereceğim rehber için gerekli dosya: Windows11RTMBypass Bu seferki rehber için sadece 1 dosya yeterli...
Herkese merhaba Technopat ailesi, forumda dolaşırken bazen Windows 11 hakkındaki konuları gördüm ve ben de bildiğim bilgileri hazırlayarak size bir rehber hazırlamayı düşündüm. Umarım yardımcı olabilmişimdir. O zaman hadi başlayalım😀: Kurmadan önce bazı merak edilen sorular: Sistemim uyumlu...
Merhaba Technopat Sosyal kullanıcıları, daha önce paylaştığım açıkların RTM sürümüyle beraber kapatılması sonucunda RTM sürümüne özel yeni bir taktik keşfettim. Sizlerle paylaşayım dedim. Göstereceğim rehber için gerekli dosya: Windows11RTMBypass Bu seferki rehber için sadece 1 dosya yeterli...
i5 4210u işlemciye kurdum. Windows'un sitesinden iso dosyasını indirip rufush ile flash belleğe yazdırdım. Normal format atarmış gibi yükledim. Hiç bir sorun çıkmadı.
@Uhtred Bebbanburg O açık gidene kadar hiçbir ayar yapmadan kurmanız güzel. Belki zorla dayatma kaldırabilirler veya o açığı da engelleyip sizin sorumluluğunuzda netteki çözümleri sunarlar.
@Uhtred Bebbanburg O açık gidene kadar hiçbir ayar yapmadan kurmanız güzel. Belki zorla dayatma kaldırabilirler veya o açığı da engelleyip sizin sorumluluğunuzda netteki çözümleri sunarlar.
Hayır hiç bir ayar yapmadım. Bilgisayarımda tpm desteği yok sanıyordum bios'u biraz karıştırınca fark ettim tpm 2.0'ın açılabildiğini. Hemen indirip yükledim. Güncellemeleri de windows update üzerinden yükledim. Bir sorun yok şuan.