i7 7700 Benchmark Sonuçları

MoreThanBlue

Kilopat
Daha fazla  
İlk olarak i7 7700 alınır mı? Nereden aldın demeyin rica ediyorum herkesten duyduğum için bunu artık kaldıramıyorum.

İntel extreme tuning programı ile Run benchmark yaptığımda: 696 marks gösteriyor.
İşlemcinin avarge CPU markına baktığımda bazı sitelerde:10794 gösteriyor bu normal midir?

2. olarak da işlemcimi sadece arma 3 için almıştım bazen FPS30'lara kadar düşüyor 8 GB RAM kullanıyorum.

Gigabyte B250M Gaming 3 anakartım ile acaba RAM mi az geliyor ? Beni bilgilendirirseniz memnun olurum.

Yardımcı olabilecek ?

Ekran kartı olarak ne kullanıyorsun. Monitörünün çözünürlüğü kaç?

Arma 3 iyi donanım isteyen bir oyun o ekran kartıyla o FPS normal. Sorun RAM değil ekran kartı.

Ekran kartına güncelleme yapmayı düşünebilirsiniz. Sonuçta düşük seviyeli bir ekran kartı AAA oyunlarda ayar kısmaya başlarsınız.

Ekran kartına güncelleme yapmayı düşünebilirsiniz. Sonuçta düşük seviyeli bir ekran kartı AAA oyunlarda ayar kısmaya başlarsınız.
Katılıyorum ama Cpu benchmark testinin normalin baya baya altlarında çıkmasının sebebi ne olabilir.
Acaba benim aldığım başka bir değermi ?

GPU'nun gücü o kadar ayar kısabilirsiniz. Benchmark'a fazla takılma.

GPU'nun gücü o kadar ayar kısabilirsiniz. Benchmark'a fazla takılma.
Anladım teşekkürler.
Bu arada bilgisayarı açar açmaz stock fan işe işlemci 45 50 lerde geziyor.Soğutucu ve termal macun önerebilirmisiniz?Şöyle boşta 25 35 derecelerde olacak.

Stok fan pek etki etmez. Maksimum 5-10 derece. Macun için bütçen nedir? Bütçeni belirt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…