Şöyle diyim emsallere bakınca insanlar bu ekran kartıyla 500 600 alıyor. Monitör konusunda sorun yok hocam. Ben darboğazına sinir oldum. Hangi testlere baksam çoğu işlemci darboğaz yapıyor. İntel amd fark etmez. Sadece işlemci için bütçe 7-8 en fazla 10 bin.
Şöyle diyeyim emsallere bakınca insanlar bu ekran kartıyla 500 600 alıyor. Monitör konusunda sorun yok hocam. Ben darboğazına sinir oldum. Hangi testlere baksam çoğu işlemci darboğaz yapıyor. Intel AMD fark etmez. Sadece işlemci için bütçe 7-8 en fazla 10 bin.
Şöyle diyim emsallere bakınca insanlar bu ekran kartıyla 500 600 alıyor. Monitör konusunda sorun yok hocam. Ben darboğazına sinir oldum. Hangi testlere baksam çoğu işlemci darboğaz yapıyor. İntel amd fark etmez. Sadece işlemci için bütçe 7-8 en fazla 10 bin.
Premium 50A Power Choke Compared to traditional chokes, ASRock’s premium 50A power chokes effectively make the saturation current up to three times better, thus providing enhanced and improved Vcore voltage to the motherboard. Matte Black PCB A new mysterious matte black and copper color...
www.teknobiyotik.com
Soğutucu ise sana kalmış. Aynı işlemci bende de var.