Anakart H110M Pro VD kaç watt güç harcar? Bunların hepsine kaç watt güç kaynağı yeter?
Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart H110M Pro VD kaç watt güç harcar? Bunların hepsine kaç watt güç kaynağı yeter?
300 watt diyor hesaplayınca düşük değil mi bu oran?PSU Calculator | Cooler Master
Accurately determine your power supply needs for your PC build. Easy to use, reliable results. Optimize your system's performance today!www.coolermaster.com
300 watt diyor hesaplayınca düşük değil mi bu oran?
Technopat ta araştıyorum. RTX 3060 darboğaz yapmaz demişler ama onunda fiyatı haddinden pahalı stok mu yok nedir. 4060 la aynı fiyat neredeyse.Değil RTX 4000 serisi zaten az harciyor ama şeyi soracağım i7 7700'le RTX 4070 zaten darboğaz yapmıyor mu hocam güzel bir ikili değil sanki.
Technopat'ta araştıyorum. RTX 3060 darboğaz yapmaz demişler ama onunda fiyatı haddinden pahalı stok mu yok nedir? 4060 la aynı fiyat neredeyse.
Technopat'ta araştıyorum. RTX 3060 darboğaz yapmaz demişler ama onunda fiyatı haddinden pahalı stok mu yok nedir? 4060 la aynı fiyat neredeyse.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.