i7 7700 - RTX 4060 Ti sistem için i5 12400F - MSI Pro B760-P alınır mı?

İşlemciyi 13700k aldım DDR5e geçmek için kararsızdım oyun ve surf için çok fark ediyor mu DDR5 sistem?

Ne zaman aldınız iade hakkınız duruyor mu iki parça için de? Ddr5 sürecine girmek istiyorsanız ve amaç oyunsa o vesileyle AM5 toplayın derim.

Ne zaman aldınız iade hakkınız duruyor mu iki parça için de? DDR5 sürecine girmek istiyorsanız ve amaç oyunsa o vesileyle AM5 toplayın derim.

İşlemciyi iade alacaklarını sanmam ayrıca 13700k yeter bana Anakart ve RAM'i düşünüyorum ama bu mode Gigabyte Anakart nasıl diğerleri pahalı.

İşlemciyi iade alacaklarını sanmam ayrıca 13700k yeter bana 14700k ile 1000TL fark var Anakart ve RAM'i düşünüyorum ama bu mode Gigabyte Anakart nasıl diğerleri pahalı.

İşlemci iyi zaten, soket ölü eksisi o. Ddr5 için iade ile uğraşmaya gerek yok bence ama siz bilirsiniz.

Arkadaşlar bu zamana kadar Asustan şaşmadım ama arada 3bin TL var sizce değer mi?

İşlemci iyi zaten, soket ölü eksisi o. DDR5 için iade ile uğraşmaya gerek yok bence ama siz bilirsiniz.

Hocam 2018'dan buyana i7 7700'den bu seviyeye çıktım bana yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…