İ7 7700 Sistem toplama

İbrahimBulcek

Hectopat
Daha fazla  
Intel Core i7 7700 Soket 1151 3.6GHz 8MB Önbellek 14nm İşlemci
MSI B150M BAZOOKA Intel B150 Soket 1151 DDR4 2133MHz USB3.1 Anakart
ASUS RX480 8GB STRIX GAMING GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran kartı
GSKILL 8GB (2 adet x8GB) Aegis DDR4 2133Mhz CL15 1.2V Tek Modül Ram
Dark Ninja 600W Usb 3.0, 3x Fan,Pencereli ATX Kasa (DKCHNINJA600)
WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk
Asus VP228TE 21.5" Gaming Mat Ekran Led Monitör

Bu sistemi topladım. OC vs uğraşmıyorum o yüzden K işlemci almadım.
5Bin TL civarında bir fiyata mal oldu . Sizce Sistemimde eksik yada yanlış bi parça kullanmış mıyım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemi beğendim. Uzun ömürlü bir sistem olmuş ama çok önemli bir eksiği var. Yüksek bütçeli sistemlerde 120GB de olsa SSD gerekli. Windows'u SSD üzerine kurduğunuz zaman işlemleri 5-10kat daha hızlı yapabilirsiniz, SSD üzerine kurduğunuz oyunların ara geçiş süreleri önemli derece de kısalır.

Son düzenleme:
Render ile mi uğraşacaksınız ya da geleceğe yatırımlı bir işlemci mi almak istiyorsunuz?
Sadece oyun oynuyorum. Ekstra birşey yok

ssd konusunda şuan için nakit daha fazla vermek istemiyorum. ssd ve 16 + 16gb ram daha sonra alıcam

Eğer kendiniz kuracaksanız ve skylake işlemciniz yoksa MSI B150M BAZOOKA yerine MSI B250M BAZOOKA alırsanız bios güncellemesi yapmanıza gerek kalmaz. SSD için nakit veremem demişsiniz, bence ssd alıp sonrasında hdd almanız sizin için daha yararlı olacaktır. Bunların hepsi opsiyonel şeyler tabi ki uygulamak yahut uygulamamak sizin elinizde.

Ssd 500gb alıcam Mart maaşında. Suan para kalmadı . Anakarta bakıyorum. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…