i7-7700 Sisteme 1660 Ti Takılır mı?

Mertzz12

Centipat
Elimde hazır olarak Casper'dan aldığım i7 7700 işlemcili ve 500W PSU'lu bu sistem var ancak ekran karti 1050 Ti oldugu için oyunlarda yetersiz kalmaya başladı. GTX 1660 Ti takabilir miyim? Ya da bilgisayarcılar takar mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence bütçeni söyle ona göre yardımcı olalım. 7700 üst düzey kartları rahatlıkla besler.

Ekran kartını takmakta bir şey yok youtubeden videoyla kolaylıkla halledebilirsiniz. Bir de o işlemci fanını bi temizle reis

Yanlız kartın uzunluğu ile kasanın desteklediği boyuta bakmayı unutma sonradan ekran kartı kasama sığmıyor diye konu açmazsın.

i7-7700 işlemci 1660 Ti kartı rahatlıkla besler, alabilirsiniz. Aldıktan sonra ise takması kolay. Takamazsanız bilgisayarcılar da takar.
Teşekkür ederim cevaplar için benim korkum 1660 ti 8 pin güc girişli oldugu için psu m da ona göre kablo var mıdır? Pek anlamiyorum bilgisayardan ondan dolayi size danışayım dedim kusura bakmayin çok soru sorduğum için

tek 8li çıkış olmasa bile 6+2 takabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…