J Jea Hectopat Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 18 31 Mayıs 2018 #1 i7 7700 içerisinde çıkan stok fan, işlemciyi soğutmak için yeterli midir? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mayıs 2018
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 31 Mayıs 2018 #2 Intel'in stok soğutucuları çok iyi olmasa da idare eder. Daha iyi bir performans + sessizlik istiyorsanız harici bir soğutmaya ihtiyacınız var ama.
Intel'in stok soğutucuları çok iyi olmasa da idare eder. Daha iyi bir performans + sessizlik istiyorsanız harici bir soğutmaya ihtiyacınız var ama.
J Jea Hectopat Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 18 31 Mayıs 2018 #3 Jira dedi: Intel'in stok soğutucuları çok iyi olmasa da idare eder. Daha iyi bir performans + sessizlik istiyorsanız harici bir soğutmaya ihtiyacınız var ama. Genişletmek için tıkla... Önerebileceğiniz orta bütçeli soğutma var mı ?
Jira dedi: Intel'in stok soğutucuları çok iyi olmasa da idare eder. Daha iyi bir performans + sessizlik istiyorsanız harici bir soğutmaya ihtiyacınız var ama. Genişletmek için tıkla... Önerebileceğiniz orta bütçeli soğutma var mı ?
IşQlı MşQlı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 1.692 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mayıs 2018 #4 Jea dedi: Önerebileceğiniz orta bütçeli soğutma var mı ? Genişletmek için tıkla... Tam olarak fiyat belirtir misiniz?
Jea dedi: Önerebileceğiniz orta bütçeli soğutma var mı ? Genişletmek için tıkla... Tam olarak fiyat belirtir misiniz?
Carlzberg Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Mart 2015 Mesajlar 3.421 Makaleler 9 Çözümler 12 1 Haziran 2018 #6 Ufak bi' ses handikapı dışında gayet yeterli gelecektir, paranızı cebinizde tutmanız çok daha mantıklı bence, daha iyi bir yatırım yapılabilir.
Ufak bi' ses handikapı dışında gayet yeterli gelecektir, paranızı cebinizde tutmanız çok daha mantıklı bence, daha iyi bir yatırım yapılabilir.
Kalanlı Bölme Kilopat Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 1.368 Çözümler 4 Yer Anamur/Mersin 1 Haziran 2018 #7 Dolar yüksek olduğu için fiyatlar uçmuş. Bu işini görür.
Sdtogm91 Hectopat Katılım 13 Mayıs 2018 Mesajlar 12 1 Haziran 2018 #8 Kardeşim bende 7700 k kullanıyorum 3 tane sıvı soğutma aldım eğer butce varsa gamepower ice berg 240mm alarak soğutma performansi
Kardeşim bende 7700 k kullanıyorum 3 tane sıvı soğutma aldım eğer butce varsa gamepower ice berg 240mm alarak soğutma performansi