- i7-7700
- H110M S2 anakart
- 16 GB RAM
- MSI GTX 1660 Ti OC Edition
Son düzenleyen: Moderatör:
1080P Ultra ayarlarda oynuyorsan 1660Ti kullanıcısı olarak söylüyorum değerlerin gayet normal. Sadece CS:GO düşük gibi ama o bende de o civarlardaBu sistemle aldığım FPS'den memnun değilim. Sebebinin anakart olduğunu düşünüyorum. PUBG 90 FPS - CS:GO 220 FPS. FPS artırmak için ne gibi değişiklik yapmalıyım? Ben anakartımın yetersiz olduğunu düşündüm.
- i7-7700
- H110M S2 anakart
- 16 GB RAM
- MSI GTX 1660 Ti OC Edition
Hayır en düşük ayarlarda oynuyorum.1660Ti yaklaşık 4-5 ay önce aldım.İlk aldığımda pubg'de 140fps alıyordum sonra zamanla düştü.Dediğin gibi cs-go'da düşük1080P Ultra ayarlarda oynuyorsan 1660Ti kullanıcısı olarak söylüyorum değerlerin gayet normal. Sadece CS:GO düşük gibi ama o bende de o civarlarda![]()
Hepsi düşük ayarlarda dostumHocam hangi ayarlara bu değerleri alıyorsunuz? Ultra ise gayet normL değerler çünkü.
Bu PUBG deki olayın aynısı bana oldu. Ben ultra da oynuyordum ilk başta 100-110 alıyordum sonra 80-90 oldu.Hayır en düşük ayarlarda oynuyorum.1660Ti yaklaşık 4-5 ay önce aldım.İlk aldığımda pubg'de 140fps alıyordum sonra zamanla düştü.Dediğin gibi cs-go'da düşük
Hepsi düşük ayarlarda dostum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.