i7 7700 ve 1660 Ti düşük performans sorunu

TheUgly

Centipat
  • i7-7700
  • H110M S2 anakart
  • 16 GB RAM
  • MSI GTX 1660 Ti OC Edition
Bu sistemle aldığım FPS'den memnun değilim. Sebebinin anakart olduğunu düşünüyorum. PUBG 90 FPS - CS:GO 220 FPS. FPS artırmak için ne gibi değişiklik yapmalıyım? Ben anakartımın yetersiz olduğunu düşündüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten 60 FPS Üstü, Pubg 90 FPS değilde 100 FPS bile alsa aynı akıcılığı gösterecektir. CS:GO 220 Yerine 300 - 500 Gösterse yine aynı akıcılık. FPS Arttırmana gerek yok bence ama sen bilirsin.

• i7-7700
  • H110M S2 anakart
  • 16 GB RAM
  • MSI GTX 1660 Ti OC Edition
Bu sistemle aldığım FPS'den memnun değilim. Sebebinin anakart olduğunu düşünüyorum. PUBG 90 FPS - CS:GO 220 FPS. FPS artırmak için ne gibi değişiklik yapmalıyım? Ben anakartımın yetersiz olduğunu düşündüm.
1080P Ultra ayarlarda oynuyorsan 1660Ti kullanıcısı olarak söylüyorum değerlerin gayet normal. Sadece CS:GO düşük gibi ama o bende de o civarlarda :D

1080P Ultra ayarlarda oynuyorsan 1660Ti kullanıcısı olarak söylüyorum değerlerin gayet normal. Sadece CS:GO düşük gibi ama o bende de o civarlarda :D
Hayır en düşük ayarlarda oynuyorum.1660Ti yaklaşık 4-5 ay önce aldım.İlk aldığımda pubg'de 140fps alıyordum sonra zamanla düştü.Dediğin gibi cs-go'da düşük
Hocam hangi ayarlara bu değerleri alıyorsunuz? Ultra ise gayet normL değerler çünkü.
Hepsi düşük ayarlarda dostum

Hayır en düşük ayarlarda oynuyorum.1660Ti yaklaşık 4-5 ay önce aldım.İlk aldığımda pubg'de 140fps alıyordum sonra zamanla düştü.Dediğin gibi cs-go'da düşük

Hepsi düşük ayarlarda dostum
Bu PUBG deki olayın aynısı bana oldu. Ben ultra da oynuyordum ilk başta 100-110 alıyordum sonra 80-90 oldu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı