L luckluckii Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 943 Çözümler 4 14 Haziran 2021 #11 Laptop degil sanirsam. Kasa degil mi?
A Alpaslan Çevikel Femtopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2021 #12 rukibamba dedi: Ama maalesef her geçen gün her şeyin fiyatı pahalıya gidiyor dolar kurundan dolayı Genişletmek için tıkla... Katılıyorum luckluckii dedi: Laptop degil sanirsam. Kasa degil mi? Genişletmek için tıkla... Masaüstü Bilgisayar kasa yani
rukibamba dedi: Ama maalesef her geçen gün her şeyin fiyatı pahalıya gidiyor dolar kurundan dolayı Genişletmek için tıkla... Katılıyorum luckluckii dedi: Laptop degil sanirsam. Kasa degil mi? Genişletmek için tıkla... Masaüstü Bilgisayar kasa yani
L luckluckii Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 943 Çözümler 4 14 Haziran 2021 #13 Alpaslan Çevikel dedi: Katılıyorum Masaüstü Bilgisayar kasa yani Genişletmek için tıkla... Ayni ozelliklere sahip laptobum varda. O donem bu ozellikler populermis demek ki sasirdim.
Alpaslan Çevikel dedi: Katılıyorum Masaüstü Bilgisayar kasa yani Genişletmek için tıkla... Ayni ozelliklere sahip laptobum varda. O donem bu ozellikler populermis demek ki sasirdim.