A ALP BÜYÜKYILMAZ Hectopat Katılım 20 Ağustos 2017 Mesajlar 12 20 Ağustos 2017 #11 Emircan Gençler dedi: Kasa var. İşletim sistemine 600-700 TL vermeyeceksin herhalde? N11 gibi sitelerden 50 TL'ye lisans alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Intel Yerine neden Ryzen olduğunu açıklarmısın dostum.
Emircan Gençler dedi: Kasa var. İşletim sistemine 600-700 TL vermeyeceksin herhalde? N11 gibi sitelerden 50 TL'ye lisans alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Intel Yerine neden Ryzen olduğunu açıklarmısın dostum.
K KralGS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2016 Mesajlar 3.984 20 Ağustos 2017 #12 Intel yerine Ryzen önerilmesinin sebebi çoklu çekirdeğe oranla sahip olduğu performans, fiyat, geleceğe yönelik olması. Daha ayrıntılı bir cevap isterseniz imzamdaki linke tıklayın. Orada daha detaylı bir şekilde cevap verdim.
Intel yerine Ryzen önerilmesinin sebebi çoklu çekirdeğe oranla sahip olduğu performans, fiyat, geleceğe yönelik olması. Daha ayrıntılı bir cevap isterseniz imzamdaki linke tıklayın. Orada daha detaylı bir şekilde cevap verdim.
A ALP BÜYÜKYILMAZ Hectopat Katılım 20 Ağustos 2017 Mesajlar 12 20 Ağustos 2017 #13 Yaptığım araştırmalar sonucu ileri dönük bir pc topladığım için Ryzen 1700 işlemciyle sistemi değiştiriyorum. Teşekkürler.
Yaptığım araştırmalar sonucu ileri dönük bir pc topladığım için Ryzen 1700 işlemciyle sistemi değiştiriyorum. Teşekkürler.