i7 7700 ve GTX 1070 sistem toplama

İşlemciyi yükseltmek performansa pek etki etmez. Zaten R5 1600 oyunlarda gayet iyi performans veriyor. R5 1600 ile R7 1700 arasında oyun performans farkı olmaz, ancak 1080 ile 1080 Ti arasında fark olur. Yani R5 1600 ile 1080 Ti, R7 1700 ile 1080'den daha iyidir.

Hocam tekrar rahatsız ediyorum psu ve kasayı sipariş ettim. Yalnız bu sinerji bilgisayarı daha önce duymamıştım. Güvenebileceğim bir site mi burası ? İstanbul'da oturuyorum zaten o yüzden gidip yerlerinden almayı düşünüyorum. Ama fiyatlar aşırı uygun bu sitede anlayamadım. Bir de diyelim ki herhangi bir parçada sıkıntı çıktı. O zaman sinerji yerine direk parçanın üreticisiyle garanti sürecini başlatabilir miyim ?

Sinerji güvenilirdir. Garanti sorusunu onlara sorabilirsin. Ama sinerji üzerinden de garantiye verseniz sıkıntı olmaz.

Arkadaşlar sistemin son hali aşağıdaki resimdeki gibi kasatı nzxt s340 olarak aldım monitör dahil 7700 tl ye geliyor. Nasıl olmuş ?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    32,6 KB · Görüntüleme: 120
Son düzenleme:
-VS serisi PSU sıkıntılı.
-SSD'yi Adata SU800 256 GB alın.
-MSI'ın B350 anakartlarını tavsiye etmem, onun yerine AB350 Gaming 3 alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…