ShadYaqz Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Nisan 2015 Mesajlar 4.582 Çözümler 2 11 Mayıs 2017 #31 "Sizli bizli konuşmayı bırak" diye @Neko'ya fırça atıyorsun, sonra bana sizli bizli konuşuyorsun Demin neden katılmıyordun ki?
"Sizli bizli konuşmayı bırak" diye @Neko'ya fırça atıyorsun, sonra bana sizli bizli konuşuyorsun Demin neden katılmıyordun ki?
brkdnmz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mart 2017 Mesajlar 1.384 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer Antalya/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Mayıs 2017 #32 ShadYaqz dedi: "Sizli bizli konuşmayı bırak" diye @Neko'ya fırça atıyorsun, sonra bana sizli bizli konuşuyorsun Demin neden katılmıyordun ki? Genişletmek için tıkla... Bazen üstüme geliyorsun, senli benli konuşasım gelmiyor G-Sync'in ne olduğunu tam bilmiyormuşum, anladım şu an.
ShadYaqz dedi: "Sizli bizli konuşmayı bırak" diye @Neko'ya fırça atıyorsun, sonra bana sizli bizli konuşuyorsun Demin neden katılmıyordun ki? Genişletmek için tıkla... Bazen üstüme geliyorsun, senli benli konuşasım gelmiyor G-Sync'in ne olduğunu tam bilmiyormuşum, anladım şu an.
JohnMacTavish Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2016 Mesajlar 3.044 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2017 #33 ShadYaqz dostumun önerdiği monitör alınabilir. Sistemde şu anlık bir sorun yok.