Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Artık bana Ryzen önereceğinizi düşünmüyorum. Son kararım Intel. Kesin olarak bugün alıyorum. Yarın size atarım. Lütfen bana yardımcı olunuz. Ryzen al demeyiniz ben araştırdım ve fikrimi Intel'den yana kullandım. Sistemime bakar mısınız? Beğenmediğiniz bir parça varsa lütfen yazınız. 7000TL bütçem var. Her parçayı yüksek tutmaya çalıştım. Monitör 1080P ama DSR ile kullanacağım ileride değiştireceğim. Şimdiden ilgilendiğiniz için teşekkürler.
Açıkçası ben beğenmedim. Bu fiyata alt tarafa listesini koyduğum gibi Ryzen 5 1400 - GTX 1080 ve 2K monitörlü sistem dizilir rahatlıkla. Ryzen önermeyin demişsin ama iyilik olsun diye yazıyorum, gıcıklık olsun diye önerecek değilim. 7.000 ₺ az para değil, ben olsam iyi düşünürdüm.
(7.020 ₺)
SSD veya HDD çkarılırsa Ryzen 5 1600 eklenebilir, o da renderda ve canlı yayında (Twitch, stream) daha yüksek performans verir.