i7 7700 ve GTX 1080 sistem toplama

Sswword

Hectopat
Sistem parçaları nasıl? 600W yeter mi? SSD eklemedim. Bütçemi aşıyor diye işlemci soğutucu almadım, şimdilik stok fanı kullanacağım. Ekran kartı olarak da GTX 1080 düşünüyorum. Fiyatının düşmesini bekliyorum. Anakartta bir sıkıntı falan olur mu? Bu sistemi taşır mı yoksa yükseltmeli miyim? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciyi i5 8600K ve anakartı da Z370 yaparsanız daha mantıklı bir seçim olur. Ayrıca GTX 1080 alınacaksa, G-Sync bir monitör almanızı öneriyorum. Amazon'dan bakabilirsiniz.

Sistemde monitör var ekran kartı eksik g sync monitörler fazla pahalı bu monitör 2 k oyun için bana yeter diye düşünüyorum i5 8600k ile 8. Nesil Anakart ile i7 7. Nesil Anakart ile işlemci arasında ne kadar performans farkı olur acaba? Bilgisayar tamamen oyun odaklı olacak ve bütçem monitör daha 8800tl maksimum eğer bu hafta içinde ekran kartı düşmez ise 1070ti alacam 2k oyun için bana yeter mi?

Şahsi fikrimi söylüyorum, ben olsam anakartı Gigabyte Gaming 3 alırdım.

Ayrıca bu kadar yüksek bir bütçeye en az 250GB SSD olmalı bence.

@Toprak Aga 128GB SSD'ye kaç tane oyun kurulabilir sence? Windows da kurulu içinde.

İfadeler: Fer
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…