i7 7700 vs i7 7700K

Anil Karadag

Hectopat
Daha fazla  
GTX 1060 6 GB 192 bit ekran kartı, 16 GB DDR3 RAM alacağım. Fakat islemci olarak i7 7700 mü yoksa i7 7700K mi almaliyim? Arada 300 lira fark var sonuçta. Core i7 7700 performans anlamında cok fark yaratır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Intel yerine Ryzen öneriyoruz. Hem Intel, hem de AMD'nin yeni serilerinde DDR3 kullanamazsın. Ekran kartını şu anda alamanı önermem. Fiyatlar uçmuş durumda.

İntel'in 7700K'ya overclock yapmayın dediğini öğrendiğimden beri herkese Ryzen önermeye başladım. Ayrıca ramler niye DDR3 ?

Intel yerine Ryzen öneriyoruz. Hem Intel, hem de AMD'nin yeni serilerinde DDR3 kullanamazsın. Ekran kartını şu anda alamanı önermem. Fiyatlar uçmuş durumda.
Adam sadece karşılaştırma yapmış hemen AMD öneriyoruz deme ya.

Arkadaş daha almamış niye önermiyim? Aynı fiyata daha iyisi var niye önermiyim? Daha uzun ömürlü niye önermiyim? Mesajımın tamamını okuduysan RAM ve GPU tavsiyesi de yaptım.

Arkadaş daha almamış niye önermiyim? Aynı fiyata daha iyisi var niye önermiyim? Daha uzun ömürlü niye önermiyim? Mesajımın tamamını okuduysan RAM ve GPU tavsiyesi de yaptım.
Beni yanlış anladın. Ben şakasına söyledim onu. Senin dediğinde doğru önermişken iyisini önermek lazım. Yanlız ne zaman biri Intel yazda ardından sen AMD yazıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…