i7-7700HP ve GTX 1050 Ti PUBG'de Düşük FPS

kratos001

Centipat
Merhabalar öncelikle zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ederim. Arkadaşlar sistem özelliklerim ekte de gönderdiğim üzere 8 GB RAM- GTX 1050 - i7 Core 7700HQ'dur. Sistemimde SSD olmadığını fark etmişsinizdir.
Sorunum tam olarak PUBG adlı oyunu oynarken FPS dropları olması-önceleri böyle bir sorunum yoktu ancak son zamanlarda bir anda 4 FPS'e kadar düşeilmektedir-, Android Studio adlı programı kullanırken donma ve işlevsiz olmasıdır. Hatta Chrome dahi açılırken lütuf ile açılmakta ve sürekli donmaktadır. Bu sorunu destekleyecek nitelikte aşağıya ilgili resimleri paylaşmış bulunmaktayım. Bilgisayarı yaklaşık olarak 2 yıl önce aldım. O zamandan bu zamana temizletmedim. Jellerini bu hafta içi yenileterek tozlardan kurtulmayı planlamaktayım.
Ek olarak acaba bu sisteme RAM ekleyebilir miyim? Eklememin bir mantığı var mı ve yararlı olacak mıdır?
Çok bir sermayem bulunmadığından Samsung 250GB 860 EVO SATA 3.0 (Okuma 550MB / Yazma 520MB) SSD 'yi taktırmam(SSD taktırabilmekteyim) ne derece yararlı olur?
Ve bu yazdıklarımdan sonra bana vermek istediğini tavsiyeler nelerdir? Şimdiden teşekkür ederim.

Ekran Alıntı2sı.PNG
Ekran Alıntısı.PNG
Ekran Alıntısı1.PNG
WhatsApp Image 2019-08-26 at 19.31.42 (1).jpeg
WhatsApp Image 2019-08-26 at 19.31.42 (2).jpeg
WhatsApp Image 2019-08-26 at 19.31.42.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı