Güncelleştirme yoluyla Windows 11'e geçemedim. ISO yazdırıp format atsam kurabilir miyim?
Bilgisayarın destekliyorsa rahatça, evet.
Desteklemiyor işte![]()
Desteklemiyorsa Rufus'da yazdırırken seçenek sunuyor. Bir bilgisayara öyle kurmuştum sorunsuz çalıyor.
Tam olarak hangi adımları izlemeliyim? Direkt flasha yazdrıp kurmaya çalışsam olmaz mı?
Tam olarak hangi adımları izlemeliyim? Direkt flasha yazdrıp kurmaya çalışsam olmaz mı?
Rehber: Rufus ile Windows 11 TPM/Secure Boot/RAM gereksinimlerini kaldırma
Yeni Rufus 3.20 sürümü artık Windows 11 ISO yazarken gereksinimleri kaldırabiliyor! Tek yapmanız gereken Windows 11 ISO dosyasını seçtikten sonraki ekranda "Remove requirement for 4 GB+ RAM, Secure Boot and TPM 2.0" tikini işaretlemek! Artık yeni ISO'nuzda hiçbir Windows 11 gereksinimi...www.technopat.net
Yani, Rufus'un bypass yöntemini kullanmayacaksanız bunu deneyebilirsiniz.
Bunu deneyebilirsin sade bir şekilde anlatmış Recep abimiz.
Bu video format atarken demiş arkadaş yükseltmeye çalışıyor USB'ye yazdırıp yükseltebilir.
Rufustan kur. Bu arada selamGüncelleştirme yoluyla Windows 11'e geçemedim. ISO yazdırıp format atsam kurabilir miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.