i7 7700HQ GTX 1060 / FPS ve Performans Testi

visu

Kilopat
Makaleler
2
Merhaba,
Öncelikle sistem özelliklerimi imza kısmından okuyabilirsiniz.

Oyun Testleri:
● PUBG ► 90-110 FPS (Orta)
● R6: Six Siege ► 100-120 FPS (Ultra)
● GTA V ► 75-80 FPS (Yüksek)
● Rocket League ► 120-140 FPS (Yüksek)
● CS:GO ► 150-180 FPS (Yüksek)
● Battlefield 1 ► 70-80 FPS (Orta)

Yayın Testleri:
● OBS:
OBS Yüksek derecede performans düşürüyor. Yüksek gereksinimli oyunlarda 20-30 FPS düşürür.
● XSplit
XSplit Normalin üstünde performans düşürüyor. Yüksek gereksinimli oyunlarda 20-25 FPS düşürür.
● Nvidia
Nvidia Çok az performans düşürüyor. Yüksek gereksinimli oyunlarda 5-8 FPS düşürür.

Son düzenleyen: Moderatör:
İmzada ufak bir hata var; SSD için 7200 RPM yazmşsınız.

BF 1'deki değerler biraz düşük geldi bana. ''Ultra'' ayarlarda iken o değerleri alması gerekiyor normalde. Zahmet olmazsa çok oyunculu modda ''ultra'' ayarlarda test edebilir misiniz?

Battlefield 1'de FPS'i ölçmek için oynadığım zaman Msi afterburner değil başka bir program kullanmıştım. Aynı değerleri bugün Msi Afterburner ile ölçüp bilgi vereceğim :)
Ayrıca imzadaki hatayı şimdi farktettim :) Uyarın için çok teşekkür ederim

1080P çözünürlükte tabii, değil mi ?
Evet, Tüm testler 1080P çözünürlükte yapıldı.
Battlefield 1 testini tekrar yaptığımda dediğiniz gibi yükselme söz konusu Ultra ayarlarda 75 FPS ortalama Multiplayer modda 100 kişi 70'e kadar düşüyor 60 ve altı 75-80 Arası gidip geliyor. neden önceki testte böyle yaptı bilmiyorum. :)

Son düzenleme:
Testi nasıl bir ortamda yaptınız merak ediyorum açıklayabilir misiniz ayni özelliklere sahip asus gl702vm model bilgisayarım var R6 ultra değil de daha düşük custom özelliklerde 85 ila 125 arası fps alıyorum ultra dan çok medium civarinda ayarlarim

Testi nasıl bir ortamda yaptınız merak ediyorum açıklayabilir misiniz ayni özelliklere sahip asus gl702vm model bilgisayarım var R6 ultra değil de daha düşük custom özelliklerde 85 ila 125 arası fps alıyorum ultra dan çok medium civarinda ayarlarim
R6 optimizasyon sorunu yaşayan bir oyun.

R6 optimizasyon sorunu yaşayan bir oyun.
birde ben işlemcim fazla ısınmasın diye maksimum kullanımını %95 e sınırladım şu an acaba onunla ilgili mi diye düşünüyorum ama o kadar fazla fark olmaması lazim ultra özelliklerde test edip değerleri paylaşacağım ultra ayarlarda daha yüksek fps almam olası görünüyor

birde ben işlemcim fazla ısınmasın diye maksimum kullanımını %95 e sınırladım şu an acaba onunla ilgili mi diye düşünüyorum ama o kadar fazla fark olmaması lazim ultra özelliklerde test edip değerleri paylaşacağım ultra ayarlarda daha yüksek fps almam olası görünüyor

Merhaba, Muhtemelen FPS'iniz yükselecektir. R6 ve PUBG testini soğutucu kullanarak yaptım. değerleri Msi Afterburner ile tekrar ölçtüm pek bir fark yok 8-10 FPS BELKİ.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı