Oyun daha çıkmadı 23 Şubat'ta çıkacak ama sistem gereksinimleri açıklanmış.
Bu sistemle oynayabilir miyim? Steam cüzdanımda para var oynayabilirsem Sons of The Forest için bekleteceğim. Kaldırır mı sizce? Kaldırırsa kaç FPS alırım?
Oyun daha çıkmadı 23 Şubat'ta çıkacak ama sistem gereksinimleri açıklanmış. Eki Görüntüle 1654223
Bu sistemle oynayabilir miyim? Steam cüzdanımda para var oynayabilirsem Sons of The Forest için bekleteceğim. Kaldırır mı sizce? Kaldırırsa kaç FPS alırım?
Eski Abra A11.1'im aynen bu özelliklere sahipti ama ben ram ve ssd upgarade yapmıştım. Kendisi ile RDR2 Witcher 3 gibi yapımları bile bitirmiştim optimizasyon iyi ise düşükte oynarsın. Ekran kartının normalden farklı olarak 2GB daha fazla olması bu noktada avantaj sağlıyor.
Eski Abra A11.1'im aynen bu özelliklere sahipti ama ben ram ve ssd upgarade yapmıştım. Kendisi ile RDR2 Witcher 3 gibi yapımları bile bitirmiştim optimizasyon iyi ise düşükte oynarsın. Ekran kartının normalden farklı olarak 2GB daha fazla olması bu noktada avantaj sağlıyor.
Aynı şey ve tam tersi benim de başıma geldi. Sistem gereksinimleri bilgisayarımın özelliklerinden düşük olan oyunları kasmaktan oynayamadığım da oldu. Minimum sistem gereksinimlerini bile karşılamayan oyunları rahat oynadığım da oldu. Tam da bu yüzden açtım konuyu zaten hocam. Belki bilen anlayan kişiler vardır, cevaplasın diye.