i7-7700HQ GTX1050 laptop Sons of The Forest kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 11

Charaa

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
RAM
16GB
Ekran kartı
GTX1050 4GB (Laptop)
İşlemci
i7-7700HQ
Oyun daha çıkmadı 23 Şubat'ta çıkacak ama sistem gereksinimleri açıklanmış.
1675334212161.png

Bu sistemle oynayabilir miyim? Steam cüzdanımda para var oynayabilirsem Sons of The Forest için bekleteceğim. Kaldırır mı sizce? Kaldırırsa kaç FPS alırım?

Oyun daha çıkmadı 23 Şubat'ta çıkacak ama sistem gereksinimleri açıklanmış.
Eki Görüntüle 1654223
Bu sistemle oynayabilir miyim? Steam cüzdanımda para var oynayabilirsem Sons of The Forest için bekleteceğim. Kaldırır mı sizce? Kaldırırsa kaç FPS alırım?
Kaç fps verecegini bilemem ama akıcı bir deneyim sağlar bende rx470 i5 4460 8gb ram vardı sorun yasamiyordum akıyordu

Kaç fps verecegini bilemem ama akıcı bir deneyim sağlar bende rx470 i5 4460 8gb ram vardı sorun yasamiyordum akıyordu
Düzeltiyorum 2 demişsin bakayım bi,denemen lazim usta pes21 miydi 22 miydi arkadaş i5 3470 8 ram HD 6850 ile oynuyordu önerilen 7850 👍

Ancak 720p Low da oynarsınız gibi ama değmez. Gerçi sistem gereksinimlerinin gerçekçi olmama ihtimaldir var.
Denemek lazım hocam ya

Eski Abra A11.1'im aynen bu özelliklere sahipti ama ben ram ve ssd upgarade yapmıştım. Kendisi ile RDR2 Witcher 3 gibi yapımları bile bitirmiştim optimizasyon iyi ise düşükte oynarsın. Ekran kartının normalden farklı olarak 2GB daha fazla olması bu noktada avantaj sağlıyor.

Eski Abra A11.1'im aynen bu özelliklere sahipti ama ben ram ve ssd upgarade yapmıştım. Kendisi ile RDR2 Witcher 3 gibi yapımları bile bitirmiştim optimizasyon iyi ise düşükte oynarsın. Ekran kartının normalden farklı olarak 2GB daha fazla olması bu noktada avantaj sağlıyor.
Teşekkürler.

Düzeltiyorum 2 demişsin bakayım bi,denemen lazim usta pes21 miydi 22 miydi arkadaş i5 3470 8 ram HD 6850 ile oynuyordu önerilen 7850 👍

Denemek lazım hocam ya
Aynı şey ve tam tersi benim de başıma geldi. Sistem gereksinimleri bilgisayarımın özelliklerinden düşük olan oyunları kasmaktan oynayamadığım da oldu. Minimum sistem gereksinimlerini bile karşılamayan oyunları rahat oynadığım da oldu. Tam da bu yüzden açtım konuyu zaten hocam. Belki bilen anlayan kişiler vardır, cevaplasın diye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı