S Saf_Oyuncu57 Centipat Katılım 24 Ekim 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #1 https://www.hepsiburada.com/arctic-mx-6-ultra-yuksek-performansli-termal-macun-2gr-ar-actcp00079a-p-HBCV00003NWJGA?magaza=Hepsiburada Hem bu termal macun iyi mi? Bu işlemciye uygun mu yeter mi 2gr? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2023
https://www.hepsiburada.com/arctic-mx-6-ultra-yuksek-performansli-termal-macun-2gr-ar-actcp00079a-p-HBCV00003NWJGA?magaza=Hepsiburada Hem bu termal macun iyi mi? Bu işlemciye uygun mu yeter mi 2gr?
Connor The Android Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2017 Mesajlar 5.781 Makaleler 9 Çözümler 16 Yer Detroit 10 Aralık 2023 #2 İyidir hocam. Buradan alın, resmi distribütördür. Arctic MX-6 Ultra Yüksek Performanslı Termal Macun - 2gr (AR-ACTCP00079A) | Teknobiyotik www.teknobiyotik.com
İyidir hocam. Buradan alın, resmi distribütördür. Arctic MX-6 Ultra Yüksek Performanslı Termal Macun - 2gr (AR-ACTCP00079A) | Teknobiyotik www.teknobiyotik.com
2 207061 Megapat Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 5.668 Makaleler 1 Çözümler 40 10 Aralık 2023 #3 2 gr fazlasıyla yeterli, çok az kullanacaksınız. Ancak işlemcinizde macun mu sıvı metal mi kullanılmış onu öğrenmeniz gerekiyor.
2 gr fazlasıyla yeterli, çok az kullanacaksınız. Ancak işlemcinizde macun mu sıvı metal mi kullanılmış onu öğrenmeniz gerekiyor.
S Saf_Oyuncu57 Centipat Katılım 24 Ekim 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #4 207061 dedi: 2 gr fazlasıyla yeterli, çok az kullanacaksınız. Ancak işlemcinizde macun mu sıvı metal mi kullanılmış onu öğrenmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... galiba ben notebook içini temizliyom 1 ayda bir ben arkasaını açarken hiç açılmamıştı vidalarını sökerken bile uçlarında mavi boyalr vardı ama temiz. Connor The Android dedi: İyidir hocam. Buradan alın, resmi distribütördür. Arctic MX-6 Ultra Yüksek Performanslı Termal Macun - 2gr (AR-ACTCP00079A) | Teknobiyotik www.teknobiyotik.com Genişletmek için tıkla... güvenlilir bir site mi acaba . Bilmiytorumda.
207061 dedi: 2 gr fazlasıyla yeterli, çok az kullanacaksınız. Ancak işlemcinizde macun mu sıvı metal mi kullanılmış onu öğrenmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... galiba ben notebook içini temizliyom 1 ayda bir ben arkasaını açarken hiç açılmamıştı vidalarını sökerken bile uçlarında mavi boyalr vardı ama temiz. Connor The Android dedi: İyidir hocam. Buradan alın, resmi distribütördür. Arctic MX-6 Ultra Yüksek Performanslı Termal Macun - 2gr (AR-ACTCP00079A) | Teknobiyotik www.teknobiyotik.com Genişletmek için tıkla... güvenlilir bir site mi acaba . Bilmiytorumda.
Connor The Android Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2017 Mesajlar 5.781 Makaleler 9 Çözümler 16 Yer Detroit 10 Aralık 2023 #5 Saf_Oyuncu57 dedi: güvenlilir bir site mi acaba . Bilmiytorumda. Genişletmek için tıkla... Güvenilirdir hocam, bizzat oradan alışveriş yaptım. MX-4 almıştım sene başında.
Saf_Oyuncu57 dedi: güvenlilir bir site mi acaba . Bilmiytorumda. Genişletmek için tıkla... Güvenilirdir hocam, bizzat oradan alışveriş yaptım. MX-4 almıştım sene başında.
S Saf_Oyuncu57 Centipat Katılım 24 Ekim 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #6 Connor The Android dedi: Güvenilirdir hocam, bizzat oradan alışveriş yaptım. MX-4 almıştım sene başında. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim para yatırdım alim çok sağol.
Connor The Android dedi: Güvenilirdir hocam, bizzat oradan alışveriş yaptım. MX-4 almıştım sene başında. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim para yatırdım alim çok sağol.