i7-7700HQ Single Core test sonucu nasıl?

Makaleler
9
Daha fazla  
İşlemcimi zaten görüyorsunuz.

1639126598856.png

Bu işlemci ile bu testi yapan arkadaşlar varsa onlar da kendi sonuçlarını atabilirler mi?
Sonuç nasıl?

İşlemcimi zaten görüyorsunuz.

Eki Görüntüle 1237887

Bu işlemci ile bu testi yapan arkadaşlar varsa onlar da kendi sonuçlarını atabilirler mi?
Sonuç nasıl?
Cinebench sürümü kaç? Termal macununu birkaç ay önce yenilediğim İ7-7700HQ işlemcili bir dizüstü var bende de, bir de ben yapıp göndereyim. Bu arada sonuç normal gibi geldi bana..

Cinebench sürümü kaç? Termal macununu birkaç ay önce yenilediğim İ7-7700HQ işlemcili bir dizüstü var bende de, bir de ben yapıp göndereyim. Bu arada sonuç normal gibi geldi bana..
R23 sanırım.
Benim bildiğim 1000 puan oldukça iyi.

Sağ olun. Teşekkürler.
Bu arada Multi Core'da 4500 puan alabiliyorum. Throttle yok. Birkaç ek Tuning yaptım. Epey ayarları değiştirilmiş bi' işlemci söz konusu.
Şimdi Ring Down Bin kapatıp tekrar test edeceğim. Muhtemelen katlanacak puanım.

Eki Görüntüle 1237921
@erengore , @BerkayZ87 , tekli çekirdek daha da iyi neyin nesiyse bende 😅..
Core Parking kapatmıştım bekle hemen bi'. :)
En yüksek skor için tekrar test yapacağım şimdi. 😄
Eki Görüntüle 1237921
@erengore , @BerkayZ87 , tekli çekirdek daha da iyi neyin nesiyse bende 😅..
Şimdi gördüm de Core Parking'i kapattın mı hocam sen?
38 çarpanına çıkmış kapatmadan sanırım?

Bir de o Voltaj ne hocam 1.14V? Aşırı yüksek geldi bana. benim ki 0.92 ile çalışıyor. Şimdi biraz Cache hızını arttırdım 3 çarpan kadar. 1.04 oldu bunu yapmama rağmen.

Son düzenleme:
@erengore , normalde biliyorsun ben bu dizüstünde deli gibi throttle yiyordum, termal macununu değiştirmeme rağmen yine 95/96 derecelerde takılmaya devam ediyor ancak yeni uyguladığım bu macun hiçbir şekilde turbo frekanslardan kayıp vermedi, belki oynadıysa arada bir 100 MHz vs kısmıştır o da bazen oluyor. Voltaj konusunda da bu değişim sonucunu gördükten sonra hiç UV işine girmedim, gördüğün gibi o voltajlar sürekli 1.097 ile 1.135 arasında geziniyor, her şey default şu an :)

@erengore , normalde biliyorsun ben bu dizüstünde deli gibi throttle yiyordum, termal macununu değiştirmeme rağmen yine 95/96 derecelerde takılmaya devam ediyor ancak yeni uyguladığım bu macun hiçbir şekilde turbo frekanslardan kayıp vermedi, belki oynadıysa arada bir 100 MHz vs oynamıştır o da bazen oluyor. Voltaj konusunda da bu değişim sonucunu gördükten sonra hiç UV işine girmedim, gördüğün gibi o voltajlar sürekli 1.097 ile 1.135 arasında geziniyor, her şey default şu an :)
İyi hocam sevindim. Ben de deli gibi Throttle yiyordum da geçti. Şimdi Ring Down Bin kapattım ama pek sonuca etki etmedi. 970 puan aldım. Seninkinin sırrını bi' öğrenmek lazım. 😃
1639130481714.png

Multi Core testi bu da. Ring Down Bin kapalı iken böyle. Açınca muhtemelen 100 puan falan kaybederim.

Son düzenleme:
@erengore , throttle durumu default halde gerçekleşmiyorsa bir de öyle deneyebilir misin? İşlemci sanırım yüksek voltajda turbo frekansları daha uzun süre yüksek frekansta tutabiliyor, yani bilemiyorum belki. Bu arada kullandığım macunu yine diğer bir konuda belirtmiştim, Rusya'da kullanılan ünlü bir modeldi GD900 30gr plastik kavanoz tip, multi testini de birazdan atarım yine :)

@erengore , bu multi testi ne zaman bitiyor? Pass 4 diyor hala devam ediyor, acaba durdursam yine de hesaplar mı multi puanını 😄

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı