cesaretamo Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2023 #1 RAM 32GB SSD veya HDD modeli 1TB M2 Ekran kartı GTX 1080 MAX Q 8GB İşlemci i7 7700HQ Merhaba. Benim bir laptopum var CS2'de düşük ayarlarda ve düşük çözünürlükte bile FPS 60-70'i geçmiyor. Bende mi bir sorun var oyunda mı anlamadım. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Merhaba. Benim bir laptopum var CS2'de düşük ayarlarda ve düşük çözünürlükte bile FPS 60-70'i geçmiyor. Bende mi bir sorun var oyunda mı anlamadım. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Çözüm S S Spyhis 13 Aralık 2023 cesaretamo dedi: Hocam, +10 FPS arttı şu an 90 FPS civarında oynuyorum. Benim anlamadığım bu ekran kartı çok mu eskidi performansı çok az geliyor niyeyse. Genişletmek için tıkla... Hocam CS2 işlemci tabanlı oyun hem bu hem de optimizasyonu bayağı kötü. Yeni çıkması falan filan. @cesaretamo hocam ayarlarınız sizin yüksek gibi. Doku filtreleme modunu düşürün ortada kalsa olur. 4X veya 8X civarı. O yüksekleri de orta yap.
cesaretamo dedi: Hocam, +10 FPS arttı şu an 90 FPS civarında oynuyorum. Benim anlamadığım bu ekran kartı çok mu eskidi performansı çok az geliyor niyeyse. Genişletmek için tıkla... Hocam CS2 işlemci tabanlı oyun hem bu hem de optimizasyonu bayağı kötü. Yeni çıkması falan filan. @cesaretamo hocam ayarlarınız sizin yüksek gibi. Doku filtreleme modunu düşürün ortada kalsa olur. 4X veya 8X civarı. O yüksekleri de orta yap.
KS KS cesaretamo Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2023 #11 Sürücü ayarları bu şekilde. Sürümü de 382.64 Dosya Ekleri abc.PNG 29,6 KB · Görüntüleme: 45 abc1.PNG 27,7 KB · Görüntüleme: 47 abc2.PNG 28,3 KB · Görüntüleme: 50 Artı 0 Eksi
S Spyhis Kilopat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 5.171 Makaleler 1 Çözümler 133 Yer Samsun 13 Aralık 2023 #12 @cesaretamo CS 2 için optimize sürüm yüklemen gerekir. DDU ile sürücünüzü kaldırıp altta bıraktığım sürücüyü indirir misin? Driver Details | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Artı 0 Eksi
@cesaretamo CS 2 için optimize sürüm yüklemen gerekir. DDU ile sürücünüzü kaldırıp altta bıraktığım sürücüyü indirir misin? Driver Details | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com
KS KS cesaretamo Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2023 #13 Hemen deniyorum. Artı 0 Eksi
S Spyhis Kilopat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 5.171 Makaleler 1 Çözümler 133 Yer Samsun 13 Aralık 2023 #14 @cesaretamo geri dönüş yaparsınız. @cesaretamo hocam sorun var mı? Son düzenleme: 13 Aralık 2023 Artı 0 Eksi
KS KS cesaretamo Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2023 #15 Spyhis dedi: @cesaretamo geri dönüş yaparsınız. @cesaretamo hocam sorun var mı? Genişletmek için tıkla... Yeni kurdum indirme hızı yavaştı, deneyip geri dönüş yapacağım. Spyhis dedi: @cesaretamo geri dönüş yaparsınız. @cesaretamo hocam sorun var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam, +10 FPS arttı şu an 90 FPS civarında oynuyorum. Benim anlamadığım bu ekran kartı çok mu eskidi performansı çok az geliyor niyeyse. Son düzenleme: 13 Aralık 2023 Artı 0 Eksi
Spyhis dedi: @cesaretamo geri dönüş yaparsınız. @cesaretamo hocam sorun var mı? Genişletmek için tıkla... Yeni kurdum indirme hızı yavaştı, deneyip geri dönüş yapacağım. Spyhis dedi: @cesaretamo geri dönüş yaparsınız. @cesaretamo hocam sorun var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam, +10 FPS arttı şu an 90 FPS civarında oynuyorum. Benim anlamadığım bu ekran kartı çok mu eskidi performansı çok az geliyor niyeyse.
S Spyhis Kilopat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 5.171 Makaleler 1 Çözümler 133 Yer Samsun 13 Aralık 2023 #16 @cesaretamo ayarları da atar mısınız? Artı 0 Eksi
KS KS cesaretamo Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2023 #17 Buyurun. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 1,6 MB · Görüntüleme: 46 Ekran Alıntısıaa.PNG 1,6 MB · Görüntüleme: 53 Artı 0 Eksi
S Spyhis Kilopat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 5.171 Makaleler 1 Çözümler 133 Yer Samsun 13 Aralık 2023 #18 cesaretamo dedi: Hocam, +10 FPS arttı şu an 90 FPS civarında oynuyorum. Benim anlamadığım bu ekran kartı çok mu eskidi performansı çok az geliyor niyeyse. Genişletmek için tıkla... Hocam CS2 işlemci tabanlı oyun hem bu hem de optimizasyonu bayağı kötü. Yeni çıkması falan filan. @cesaretamo hocam ayarlarınız sizin yüksek gibi. Doku filtreleme modunu düşürün ortada kalsa olur. 4X veya 8X civarı. O yüksekleri de orta yap. Artı 0 Eksi Çözüm
cesaretamo dedi: Hocam, +10 FPS arttı şu an 90 FPS civarında oynuyorum. Benim anlamadığım bu ekran kartı çok mu eskidi performansı çok az geliyor niyeyse. Genişletmek için tıkla... Hocam CS2 işlemci tabanlı oyun hem bu hem de optimizasyonu bayağı kötü. Yeni çıkması falan filan. @cesaretamo hocam ayarlarınız sizin yüksek gibi. Doku filtreleme modunu düşürün ortada kalsa olur. 4X veya 8X civarı. O yüksekleri de orta yap.
KS KS cesaretamo Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2023 #19 Tamamdır ayarlıyorum hemen. Dediklerinizi yaptım ve ilk defa 200FPS gördüm... Haritadan haritaya değişiyor onu da fark ettim. Teşekkür ediyorum size konu çözüldü. Artı 0 Eksi
Tamamdır ayarlıyorum hemen. Dediklerinizi yaptım ve ilk defa 200FPS gördüm... Haritadan haritaya değişiyor onu da fark ettim. Teşekkür ediyorum size konu çözüldü.
S Spyhis Kilopat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 5.171 Makaleler 1 Çözümler 133 Yer Samsun 13 Aralık 2023 #20 @cesaretamo ne demek ben teşekkür ederim. İyi Sosyaller. Artı 0 Eksi