cesaretamo Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2023 #1 RAM 32GB SSD veya HDD modeli 1TB M2 Ekran kartı GTX 1080 MAX Q 8GB İşlemci i7 7700HQ Merhaba. Benim bir laptopum var CS2'de düşük ayarlarda ve düşük çözünürlükte bile FPS 60-70'i geçmiyor. Bende mi bir sorun var oyunda mı anlamadım. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Merhaba. Benim bir laptopum var CS2'de düşük ayarlarda ve düşük çözünürlükte bile FPS 60-70'i geçmiyor. Bende mi bir sorun var oyunda mı anlamadım. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Çözüm S S Spyhis 13 Aralık 2023 cesaretamo dedi: Hocam, +10 FPS arttı şu an 90 FPS civarında oynuyorum. Benim anlamadığım bu ekran kartı çok mu eskidi performansı çok az geliyor niyeyse. Genişletmek için tıkla... Hocam CS2 işlemci tabanlı oyun hem bu hem de optimizasyonu bayağı kötü. Yeni çıkması falan filan. @cesaretamo hocam ayarlarınız sizin yüksek gibi. Doku filtreleme modunu düşürün ortada kalsa olur. 4X veya 8X civarı. O yüksekleri de orta yap.
cesaretamo dedi: Hocam, +10 FPS arttı şu an 90 FPS civarında oynuyorum. Benim anlamadığım bu ekran kartı çok mu eskidi performansı çok az geliyor niyeyse. Genişletmek için tıkla... Hocam CS2 işlemci tabanlı oyun hem bu hem de optimizasyonu bayağı kötü. Yeni çıkması falan filan. @cesaretamo hocam ayarlarınız sizin yüksek gibi. Doku filtreleme modunu düşürün ortada kalsa olur. 4X veya 8X civarı. O yüksekleri de orta yap.
KS KS cesaretamo Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2023 #21 Konu kilitlenebilir, @Spyhis sayesinde çözdüm. Artı 0 Eksi