i7-7700HQ sisteme GNU/Linux dağıtımı önerisi

Makaleler
9
Daha fazla  
Herkese merhaba. i7-7700HQ seviyesinde bir laptopa sahibim. Sistem özelliklerim muhtemelen her OS için fazlasıyla yeterli. OS'un hafif olmasına gerek yok. Stabil ve kolay bir OS arıyorum. Manjaro kurdum da sonradan biraz zorlandığım doğrudur. Uygulama kurarken fazla zorlanmayacağım bir dağıtım arıyorum.

Bir de macOS görünümüne çok özeniyorum. macOS temasının güzel durduğu bir dağıtım olursa güzel olur. Şimdiden teşekkürler.

Harici GPU: GTX 1050 (GPU driver desteği olmasını da isterim belki ufak çapta oyun oynayabilirim.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba. i7-7700HQ seviyesinde bir laptopa sahibim. Sistem özelliklerim muhtemelen her OS için fazlasıyla yeterli. OS'un hafif olmasına gerek yok. Stabil ve kolay bir OS arıyorum. Manjaro kurdum da sonradan biraz zorlandığım doğrudur. Uygulama kurarken fazla zorlanmayacağım bir dağıtım arıyorum.

Bir de macOS görünümüne çok özeniyorum. macOS temasının güzel durduğu bir dağıtım olursa güzel olur. Şimdiden teşekkürler.

Harici GPU: GTX 1050 (GPU driver desteği olmasını da isterim belki ufak çapta oyun oynayabilirim.)
Pop! OS
Daha indirirken Nvidia odaklı ISO dosyası tercihi sunuyor.

Pop! OS
Daha indirirken Nvidia odaklı ISO dosyası tercihi sunuyor.
Pop!_OS yükledim Mint ile sorun yaşayınca. Şu an hayatımın en iyi Linux deneyimlerinden birini yaşıyorum. Yazılar da garip değil Mint'taki gibi. Teşekkürler. Pop!_OS önermeye devam edin tavsiyem çünkü Manjaro gibi birçok diğer dağıtım da kullandım. Şu an en rahatı olduğunu söyleyebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı