i7 7700HQ sisteme Windows 11 kurulur mu?

Genitour

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel 14700HX
Nvidia RTX 4070 Laptop Gpu
2x32 DDR5 5600MHZ Kingston Fury İmpact
Kingston KC3000 1TB
Kingston NV2 2TB
Öncelikle merhaba. Ben bugün whynotwindows11 ile test yaptım sonuç bu şekilde Windows 11 de sorun yaşar miyim sizce?

Dosya Ekleri

• IMG-20210714-WA0012.jpeg
    IMG-20210714-WA0012.jpeg
    122 KB · Görüntüleme: 974
Kurabilirsiniz tabii ki. Ben 4. nesil Intel işlemcili bir sisteme ve LGA775 sisteme kurdum yağ gibi akıyor. (SSD var.)

Sürücüler falan kurulu mu? Hangi ISO ile kurdunuz?

Sürücülerim tam. Ben cihazımı internete bağlamadan önce kendim el ile kuruyorum sürücülerimi flash içine güncel olarak depoladim format için.

Düzenlenmiş ISO ile kurdum majdev in paylaştığı ISO ile.

Sürücülerim tam. Ben cihazımı internete bağlamadan önce kendim el ile kuruyorum sürücülerimi flash içine güncel olarak depoladim format için.

Düzenlenmiş değil orijinal ISO ile kurulum yapın. ISO sıkıntılı olabilir.

ISO'yu modlamak çok basit Discord'tan anlatabilirim isterseniz. Başkalarının modladığı ISO dosyalarını kurmayın.

ISO'yu modlamak çok basit Discord'tan anlatabilirim isterseniz. Başkalarının modladığı ISO dosyalarını kurmayın.

Aslında orijinal kurmaya çekindim ISO'yu kurulum yaparkenTPM sıkıntısı çıkarır diye.

Aslında orijinal kurmaya çekindim ISO'yu TPM sıkıntısı çıkarır kurulumda diye.

Şuan internetim arızalı 1 2 güne ancak hallolur
Kurabilirsiniz tabii ki. Ben 4. nesil Intel işlemcili bir sisteme ve LGA775 sisteme kurdum yağ gibi akıyor. (SSD var.)

Sürücüler falan kurulu mu? Hangi ISO ile kurdunuz?
Bu arada orijinal iso dosyasını nereden bulabilirim?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı