Genitour Megapat Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 363 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel 14700HX Nvidia RTX 4070 Laptop Gpu 2x32 DDR5 5600MHZ Kingston Fury İmpact Kingston KC3000 1TB Kingston NV2 2TB Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2021 #1 Öncelikle merhaba. Ben bugün whynotwindows11 ile test yaptım sonuç bu şekilde Windows 11 de sorun yaşar miyim sizce? Dosya Ekleri IMG-20210714-WA0012.jpeg 122 KB · Görüntüleme: 979
Öncelikle merhaba. Ben bugün whynotwindows11 ile test yaptım sonuç bu şekilde Windows 11 de sorun yaşar miyim sizce?
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.617 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 15 Temmuz 2021 #2 Intel'de 8. nesil altına şu anlık destek yok, ilerleyen zamanlarda 7. nesile de destek gelecek.
Dokucan Kilopat Katılım 21 Nisan 2017 Mesajlar 78 Çözümler 1 17 Temmuz 2021 #3 Sorun yaşamazsın. Windows 11 Insider Sürümlerini 28 Hazirandan beri kullanıyorum.
Genitour Megapat Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 363 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel 14700HX Nvidia RTX 4070 Laptop Gpu 2x32 DDR5 5600MHZ Kingston Fury İmpact Kingston KC3000 1TB Kingston NV2 2TB Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2021 #4 Dokucan dedi: Sorun yaşamazsın. Windows 11 Insider sürümlerini 28 Haziran'dan beri kullanıyorum.Eki Görüntüle 1110166 Eki Görüntüle 1110167 Genişletmek için tıkla... Ben kurdum fakat biraz ağır çalışıyor geç tepki veriyor size de öyle mi?
Dokucan dedi: Sorun yaşamazsın. Windows 11 Insider sürümlerini 28 Haziran'dan beri kullanıyorum.Eki Görüntüle 1110166 Eki Görüntüle 1110167 Genişletmek için tıkla... Ben kurdum fakat biraz ağır çalışıyor geç tepki veriyor size de öyle mi?
S Soft Donanım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 3.450 Makaleler 6 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2021 #5 Kurabilirsiniz tabii ki. Ben 4. nesil Intel işlemcili bir sisteme ve LGA775 sisteme kurdum yağ gibi akıyor. (SSD var.) Genitour dedi: Ben kurdum fakat biraz ağır çalışıyor geç tepki veriyor size de öyle mi? Genişletmek için tıkla... Sürücüler falan kurulu mu? Hangi ISO ile kurdunuz?
Kurabilirsiniz tabii ki. Ben 4. nesil Intel işlemcili bir sisteme ve LGA775 sisteme kurdum yağ gibi akıyor. (SSD var.) Genitour dedi: Ben kurdum fakat biraz ağır çalışıyor geç tepki veriyor size de öyle mi? Genişletmek için tıkla... Sürücüler falan kurulu mu? Hangi ISO ile kurdunuz?
Genitour Megapat Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 363 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel 14700HX Nvidia RTX 4070 Laptop Gpu 2x32 DDR5 5600MHZ Kingston Fury İmpact Kingston KC3000 1TB Kingston NV2 2TB Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2021 #6 Soft Donanım dedi: Kurabilirsiniz tabii ki. Ben 4. nesil Intel işlemcili bir sisteme ve LGA775 sisteme kurdum yağ gibi akıyor. (SSD var.) Sürücüler falan kurulu mu? Hangi ISO ile kurdunuz? Genişletmek için tıkla... Sürücülerim tam. Ben cihazımı internete bağlamadan önce kendim el ile kuruyorum sürücülerimi flash içine güncel olarak depoladim format için. Düzenlenmiş ISO ile kurdum majdev in paylaştığı ISO ile.
Soft Donanım dedi: Kurabilirsiniz tabii ki. Ben 4. nesil Intel işlemcili bir sisteme ve LGA775 sisteme kurdum yağ gibi akıyor. (SSD var.) Sürücüler falan kurulu mu? Hangi ISO ile kurdunuz? Genişletmek için tıkla... Sürücülerim tam. Ben cihazımı internete bağlamadan önce kendim el ile kuruyorum sürücülerimi flash içine güncel olarak depoladim format için. Düzenlenmiş ISO ile kurdum majdev in paylaştığı ISO ile.
S Soft Donanım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 3.450 Makaleler 6 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2021 #7 Genitour dedi: Sürücülerim tam. Ben cihazımı internete bağlamadan önce kendim el ile kuruyorum sürücülerimi flash içine güncel olarak depoladim format için. Düzenlenmiş ISO ile kurdum majdev in paylaştığı ISO ile. Genişletmek için tıkla... Düzenlenmiş değil orijinal ISO ile kurulum yapın. ISO sıkıntılı olabilir. Genitour dedi: Sürücülerim tam. Ben cihazımı internete bağlamadan önce kendim el ile kuruyorum sürücülerimi flash içine güncel olarak depoladim format için. Düzenlenmiş ISO ile kurdum majdev in paylaştığı ISO ile. Genişletmek için tıkla... ISO'yu modlamak çok basit Discord'tan anlatabilirim isterseniz. Başkalarının modladığı ISO dosyalarını kurmayın.
Genitour dedi: Sürücülerim tam. Ben cihazımı internete bağlamadan önce kendim el ile kuruyorum sürücülerimi flash içine güncel olarak depoladim format için. Düzenlenmiş ISO ile kurdum majdev in paylaştığı ISO ile. Genişletmek için tıkla... Düzenlenmiş değil orijinal ISO ile kurulum yapın. ISO sıkıntılı olabilir. Genitour dedi: Sürücülerim tam. Ben cihazımı internete bağlamadan önce kendim el ile kuruyorum sürücülerimi flash içine güncel olarak depoladim format için. Düzenlenmiş ISO ile kurdum majdev in paylaştığı ISO ile. Genişletmek için tıkla... ISO'yu modlamak çok basit Discord'tan anlatabilirim isterseniz. Başkalarının modladığı ISO dosyalarını kurmayın.
Genitour Megapat Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 363 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel 14700HX Nvidia RTX 4070 Laptop Gpu 2x32 DDR5 5600MHZ Kingston Fury İmpact Kingston KC3000 1TB Kingston NV2 2TB Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2021 #8 Soft Donanım dedi: Düzenlenmiş değil orijinal ISO ile kurulum yapın. ISO sıkıntılı olabilir. ISO'yu modlamak çok basit Discord'tan anlatabilirim isterseniz. Başkalarının modladığı ISO dosyalarını kurmayın. Genişletmek için tıkla... Aslında orijinal kurmaya çekindim ISO'yu kurulum yaparkenTPM sıkıntısı çıkarır diye.
Soft Donanım dedi: Düzenlenmiş değil orijinal ISO ile kurulum yapın. ISO sıkıntılı olabilir. ISO'yu modlamak çok basit Discord'tan anlatabilirim isterseniz. Başkalarının modladığı ISO dosyalarını kurmayın. Genişletmek için tıkla... Aslında orijinal kurmaya çekindim ISO'yu kurulum yaparkenTPM sıkıntısı çıkarır diye.
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 17 Temmuz 2021 #9 Sıkıntı olacağını sanmam.
Genitour Megapat Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 363 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel 14700HX Nvidia RTX 4070 Laptop Gpu 2x32 DDR5 5600MHZ Kingston Fury İmpact Kingston KC3000 1TB Kingston NV2 2TB Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2021 #10 Soft Donanım dedi: Düzenlenmiş değil orijinal ISO ile kurulum yapın. ISO sıkıntılı olabilir. ISO'yu modlamak çok basit Discord'tan anlatabilirim isterseniz. Başkalarının modladığı ISO dosyalarını kurmayın. Genişletmek için tıkla... Aslında orijinal kurmaya çekindim ISO'yu TPM sıkıntısı çıkarır kurulumda diye. Soft Donanım dedi: Düzenlenmiş değil orijinal ISO ile kurulum yapın. ISO sıkıntılı olabilir. ISO'yu modlamak çok basit Discord'tan anlatabilirim isterseniz. Başkalarının modladığı ISO dosyalarını kurmayın. Genişletmek için tıkla... Şuan internetim arızalı 1 2 güne ancak hallolur Soft Donanım dedi: Kurabilirsiniz tabii ki. Ben 4. nesil Intel işlemcili bir sisteme ve LGA775 sisteme kurdum yağ gibi akıyor. (SSD var.) Sürücüler falan kurulu mu? Hangi ISO ile kurdunuz? Genişletmek için tıkla... Bu arada orijinal iso dosyasını nereden bulabilirim?
Soft Donanım dedi: Düzenlenmiş değil orijinal ISO ile kurulum yapın. ISO sıkıntılı olabilir. ISO'yu modlamak çok basit Discord'tan anlatabilirim isterseniz. Başkalarının modladığı ISO dosyalarını kurmayın. Genişletmek için tıkla... Aslında orijinal kurmaya çekindim ISO'yu TPM sıkıntısı çıkarır kurulumda diye. Soft Donanım dedi: Düzenlenmiş değil orijinal ISO ile kurulum yapın. ISO sıkıntılı olabilir. ISO'yu modlamak çok basit Discord'tan anlatabilirim isterseniz. Başkalarının modladığı ISO dosyalarını kurmayın. Genişletmek için tıkla... Şuan internetim arızalı 1 2 güne ancak hallolur Soft Donanım dedi: Kurabilirsiniz tabii ki. Ben 4. nesil Intel işlemcili bir sisteme ve LGA775 sisteme kurdum yağ gibi akıyor. (SSD var.) Sürücüler falan kurulu mu? Hangi ISO ile kurdunuz? Genişletmek için tıkla... Bu arada orijinal iso dosyasını nereden bulabilirim?