Windows 11 için işlemcimin 1GHz veya üstü, 2 çekirdek veya üstü olması gerektiğini söylüyor. Benim işlemcim 2.80 GHz ve 4 çekirdek olmasına rağmen desteklemediğini söylüyor. İşlemcim: Intel Core i7-7700HQ CPU @ 2.80 GHz.
Bunun için ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz?
Intel'de Gen8 ve sonrası destekler. TPM 2 yok çünkü öncesinde. Aynı çipten uzun süre ben de kullandım, Win 10 ile daha sağlıklı çalıştığı izlenimini vermişti hep bana.
Yine de Rufus ile imaj yazarken TPM 2 gerekliliğini devre dışı bırakarak istediğin cihaza Win 11 yazabilirsin.
Korkulacak bir durum yok sözde benim bilgisayarda desteklemiyordu geçen yıldan önceki yılın yılbaşısına yaklaşırken Regedit'ten bir ayarı var araştır Regedit'ten o ayarı yaparak kurulumu sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilirsin
Yeni Rufus 3.20 sürümü artık Windows 11 ISO yazarken gereksinimleri kaldırabiliyor! Tek yapmanız gereken Windows 11 ISO dosyasını seçtikten sonraki ekranda "Remove requirement for 4 GB+ RAM, Secure Boot and TPM 2.0" tikini işaretlemek! Artık yeni ISO'nuzda hiçbir Windows 11 gereksinimi...