I7 7700K After Effect önizleme performansının düşük olması

piagira

Megapat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Müzisyen
Herkese merhaba,

Sistemim:
  • Corsair Carbide Alpha Kasa
  • I7 7700K
  • MSI Z270 Tomahawk
  • MSI Gaming X 1060 (6GB)
  • SilverStone Tundra TD02 LITE Sıvı soğutma
  • Samsung 750EVO 250GB SSD
  • Seagete 2TB 7200RPM HDD
After Effect programını kullanırken önizleme FPS düşüklüğü yaşıyorum. Sağ üst info bölümünde kırmızı bir şekilde 1,5,7,8 şeklinde FPS alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
After Effect sürümün ve işletim sistemin nedir? Mercury Engine CUDA GPU devrede mi?

Recep Bey,
  • After Effect sürümüm 2017 14.2.1.34
  • İşletim sistemi Windows 10 PRO
  • Mercury Engine CUDA GPU devrede

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows sürümü güncel mi? 1703 mü kullanıyorsunuz? Bir de sistemde kurulu Codec veya QuickTime var mı?
Evet sürüm 1703. Quicktime veya Codec'leri özel olarak kurmadım fakat render alırken Quicktime seçeneği çıkıyor.

OK, Quicktime gerekmiyor artık zaten. Arka planda çalışan bir yazılım var mı? AE konusunda çok tecrübeli değilim ama bu kadar düşük FPS almanız pek normal değil. Ben Premiere Pro kullanıyorum.

OK, Quicktime gerekmiyor artık zaten. Arka planda çalışan bir yazılım var mı? AE konusunda çok tecrübeli değilim ama bu kadar düşük FPS almanız pek normal değil. Ben Premiere Pro kullanıyorum.
Premiere PRO kullanırken hiç sorun yaşamıyorum. Arka planda ağır bir program da çalıştırmıyorum. Sürümde olabilir belki bir de 2015 sürümünü deneyeceğim daha sonra deneyimlerimi tekrar paylaşırım. Desteğiniz için teşekkür ederim.

Eğer AE'deki proje çok yük bindirecek bir projeyse gayet doğal böyle olması. Her projede böyle oluyorsa bir sıkıntı vardır.
Proje yük bindirecek bir şey olsa dahi sistem güçlü olduğu için kasmaması gerekmez mi? Ayrıca 1/8, 1-16 oranında oynatmama rağmen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…