neutrone Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #31 Kare Tilki dedi: Hemen satışa koyarsanız arkadaşınız görürse kötü hissedebilir. Genişletmek için tıkla... Bir süre kullanmak için alıcam zaten o da ayıp olur efe911 dedi: Sadece işlemci ve ekran kartı bile rahat 5K eder alınır bence. Genişletmek için tıkla... 6 sene önce 6bine dizdim dedi o zamanki kurla şimdiki kur arasında dünya kadar fark var
Kare Tilki dedi: Hemen satışa koyarsanız arkadaşınız görürse kötü hissedebilir. Genişletmek için tıkla... Bir süre kullanmak için alıcam zaten o da ayıp olur efe911 dedi: Sadece işlemci ve ekran kartı bile rahat 5K eder alınır bence. Genişletmek için tıkla... 6 sene önce 6bine dizdim dedi o zamanki kurla şimdiki kur arasında dünya kadar fark var
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.224 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #32 Kare Tilki dedi: Aklıma çok çakallık geliyor ya Şimdi bu sistemi satıp AMD APU almakta var yani ama ekran kartı olmadan da zevki olmaz Genişletmek için tıkla... Alıp 2.5kdan işlemci, anakartı 3K'den, ekran kartını 2K'den satsa yerlerine bir güzel 2. elden 5500 + B450 + RX6600 çekse tadından yenmez.
Kare Tilki dedi: Aklıma çok çakallık geliyor ya Şimdi bu sistemi satıp AMD APU almakta var yani ama ekran kartı olmadan da zevki olmaz Genişletmek için tıkla... Alıp 2.5kdan işlemci, anakartı 3K'den, ekran kartını 2K'den satsa yerlerine bir güzel 2. elden 5500 + B450 + RX6600 çekse tadından yenmez.
Travis_Bickle Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 2.156 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Radeon XFX RX6400 4gb GPU, AMD Ryzen 5 4500 CPU, 8+8 3000'lik DDR4 Ram, 650w 80+ PSU, Rampage Membran Klavye, AOC GM500 Mouse, AOC 24G2SP Monitör, Samsung SyncMaster 932NWE Plus 8000:1 5 ms İkinci Monitör, Rampage Kulaklık Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ocak 2024 #33 arthurmorgan34 dedi: Hahahaha konuyu getirdiği yere bak sıkınıtılı herhalde bu devirde millet babasını kazıklamaya çalışıyor ne anlatıyon oğluşum sen Genişletmek için tıkla... Fazla RDR oynamışsın sanırım.
arthurmorgan34 dedi: Hahahaha konuyu getirdiği yere bak sıkınıtılı herhalde bu devirde millet babasını kazıklamaya çalışıyor ne anlatıyon oğluşum sen Genişletmek için tıkla... Fazla RDR oynamışsın sanırım.
Kare Tilki Hectopat Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 1.170 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #34 neutrone dedi: Bir süre kullanmak için alacağım zaten o da ayıp olur. 6 sene önce 6bine dizdim dedi o zamanki kurla şimdiki kur arasında dünya kadar fark var. Genişletmek için tıkla... Zaten o yüzden onun parasıyla daha iyi sistem dizilebiliyor.
neutrone dedi: Bir süre kullanmak için alacağım zaten o da ayıp olur. 6 sene önce 6bine dizdim dedi o zamanki kurla şimdiki kur arasında dünya kadar fark var. Genişletmek için tıkla... Zaten o yüzden onun parasıyla daha iyi sistem dizilebiliyor.
neutrone Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #35 SEMIKAANCAKIR dedi: Alıp 2.5kdan işlemci, anakartı 3K'den, ekran kartını 2K'den satsa yerlerine bir güzel 2. elden 5500 + B450 + RX6600 çekse tadından yenmez. Genişletmek için tıkla... Laptopum lolu dahi çalıştırmamaya başladı ondan alıyım dedim yeterli olur herhalde
SEMIKAANCAKIR dedi: Alıp 2.5kdan işlemci, anakartı 3K'den, ekran kartını 2K'den satsa yerlerine bir güzel 2. elden 5500 + B450 + RX6600 çekse tadından yenmez. Genişletmek için tıkla... Laptopum lolu dahi çalıştırmamaya başladı ondan alıyım dedim yeterli olur herhalde
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.224 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #36 neutrone dedi: Laptopum LoL'u dahi çalıştırmamaya başladı ondan alayım dedim yeterli olur herhalde Genişletmek için tıkla... Fazla bile.
neutrone dedi: Laptopum LoL'u dahi çalıştırmamaya başladı ondan alayım dedim yeterli olur herhalde Genişletmek için tıkla... Fazla bile.
Travis_Bickle Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 2.156 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Radeon XFX RX6400 4gb GPU, AMD Ryzen 5 4500 CPU, 8+8 3000'lik DDR4 Ram, 650w 80+ PSU, Rampage Membran Klavye, AOC GM500 Mouse, AOC 24G2SP Monitör, Samsung SyncMaster 932NWE Plus 8000:1 5 ms İkinci Monitör, Rampage Kulaklık Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ocak 2024 #37 SEMIKAANCAKIR dedi: Alıp 2.5kdan işlemci, anakartı 3K'den, ekran kartını 2K'den satsa yerlerine bir güzel 2. elden 5500 + B450 + RX6600 çekse tadından yenmez. Genişletmek için tıkla... Bence gerek yok ona. Alsın bir süre kullansın sonra satar yenisini alır. Diğer türlü ayıp da olur.
SEMIKAANCAKIR dedi: Alıp 2.5kdan işlemci, anakartı 3K'den, ekran kartını 2K'den satsa yerlerine bir güzel 2. elden 5500 + B450 + RX6600 çekse tadından yenmez. Genişletmek için tıkla... Bence gerek yok ona. Alsın bir süre kullansın sonra satar yenisini alır. Diğer türlü ayıp da olur.
neutrone Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #38 Travis_Bickle dedi: Bence gerek yok ona. Alsın bir süre kullansın sonra satar yenisini alır. Diğer türlü ayıp da olur. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle beceremem zaten onu sök sat bu al geri tak falan bir ton uğraş
Travis_Bickle dedi: Bence gerek yok ona. Alsın bir süre kullansın sonra satar yenisini alır. Diğer türlü ayıp da olur. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle beceremem zaten onu sök sat bu al geri tak falan bir ton uğraş
BoomerGokhan Centipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 248 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #39 neutrone dedi: Laptopum LoL'u dahi çalıştırmamaya başladı ondan alayım dedim yeterli olur herhalde. Genişletmek için tıkla... Yeterli olmak ne kelime. Sistem şu an bile seni FPS oyunları için 4-5 sene götürür.
neutrone dedi: Laptopum LoL'u dahi çalıştırmamaya başladı ondan alayım dedim yeterli olur herhalde. Genişletmek için tıkla... Yeterli olmak ne kelime. Sistem şu an bile seni FPS oyunları için 4-5 sene götürür.
neutrone Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #40 BoomerGokhan dedi: Yeterli olmak ne kelime. Sistem şu an bile seni FPS oyunları için 4-5 sene götürür. Genişletmek için tıkla... Kaçırmıyım o zaman fikir değiştirmeden
BoomerGokhan dedi: Yeterli olmak ne kelime. Sistem şu an bile seni FPS oyunları için 4-5 sene götürür. Genişletmek için tıkla... Kaçırmıyım o zaman fikir değiştirmeden