Su anda bende bulunan sistem bu şekilde calistirabiliyorsa çok da acele etmeme gerek yok sanırım daha nasipse bugün gelecek kasa gönderdiğiniz örnek bana yeterli olur şimdilik maddi olarak en azından bilgi olsun diye araştırma yapmıştım çok yardımcı olduğunuz Allah razı olsun.
Bir daha kulağıma küpe olsun almadan mutlaka buraya danisacagim aldığıma pişman değilim ama değiştirmem gereken parça olursa anladım ki buraya mutlaka sormam gerek sagolun
Bir daha kulağıma küpe olsun almadan mutlaka buraya danisacagim aldığıma pişman değilim ama değiştirmem gereken parça olursa anladım ki buraya mutlaka sormam gerek sağ olun.
Son olarak bazı örnek vermeniz mumkunmu netim çok yavaş ve en azından oyunu indirmeye uğraşmam en azından mümkünse tabii.
Alan Wake 2, Hogwarts Legacy, The Last of Us 1&2, Marvel Spider-Man 2, God of War: Ragnarök. Söylediğim bazı oyunlar henüz bilgisayara çıkmadı fakat yakında çıkacak çıktığında almaya uğraşmayın derim.
Bir daha kulağıma küpe olsun almadan mutlaka buraya danisacagim aldığıma pişman değilim ama değiştirmem gereken parça olursa anladım ki buraya mutlaka sormam gerek sagolun
Son olarak bazı örnek vermeniz mumkunmu netim çok yavaş ve en azından oyunu indirmeye uğraşmam en azından mümkünse tabi
Alan Wake 2, Hogwarts Legacy, The Last of Us 1&2, Marvel Spider-Man 2, God of War: Ragnarök. Söylediğim bazı oyunlar henüz bilgisayara çıkmadı fakat yakında çıkacak çıktığında almaya uğraşmayın derim.
Şimdilik oynatsin bu da yeterli benim için gerçekten çok teşekkür ederim sabırla hepsine cevap verdiğiniz için umarım birgun parça değiştirmeye imkanım olursa mutlaka ilk burdayim
Şimdilik oynatsin bu da yeterli benim için gerçekten çok teşekkür ederim sabırla hepsine cevap verdiğiniz için umarım bir gün parça değiştirmeye imkanım olursa mutlaka ilk buradayim