i7 7700K - GTX 1060 sistem nasıldır?

Rica ederiz güle güle kullanın.

Şuanlık götürür zamanla günümüz oyunlarına yetmeyecektir ki bazılarına yetmiyor zaten.
Bir daha kulağıma küpe olsun almadan mutlaka buraya danisacagim aldığıma pişman değilim ama değiştirmem gereken parça olursa anladım ki buraya mutlaka sormam gerek sagolun

Şuanlık götürür zamanla günümüz oyunlarına yetmeyecektir ki bazılarına yetmiyor zaten.
Son olarak bazı örnek vermeniz mumkunmu netim çok yavaş ve en azından oyunu indirmeye uğraşmam en azından mümkünse tabi

Alan Wake 2, Hogwarts Legacy, The Last of Us 1&2, Marvel Spider-Man 2, God of War: Ragnarök. Söylediğim bazı oyunlar henüz bilgisayara çıkmadı fakat yakında çıkacak çıktığında almaya uğraşmayın derim.

Hocam ne oynucaksınız tam olarak değişir ama günümüzdeki çoğu rekabetçi oyunları yüksek grafiklerde 60 fps ve daha üstü verir

Alan wake 2 ve spiderman 2 hariç diğer oyunlari ps4 te bitirdim teşekkür ederim bilgi icin

A plague tale requiem palworld forza horizon 5 need for speed unbound tekken 8 gibi oyunlari oynamayı düşünüyordum ilk etapta

Helldivers2 dragons dogma 2 gibi oyunlari oynamayı düşünüyorum nasip olursa be desteklerse

Helldivers2 dragons dogma 2 gibi oyunlari oynamayı düşünüyorum nasip olursa ve desteklerse

Son düzenleme:

Oynarsınız aslında sıkıntı çıkarmaz helldivers2 yüksek grafiklerde oynayamayabilirsiniz ama.

Şimdilik oynatsin bu da yeterli benim için gerçekten çok teşekkür ederim sabırla hepsine cevap verdiğiniz için umarım birgun parça değiştirmeye imkanım olursa mutlaka ilk burdayim

Şimdilik oynatsin bu da yeterli benim için gerçekten çok teşekkür ederim sabırla hepsine cevap verdiğiniz için umarım bir gün parça değiştirmeye imkanım olursa mutlaka ilk buradayim

Teşekkür ederiz ne demek iyi oyunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…