Tabii ki uyumlu rahatlıkla kullanılır darboğaz söz konusu olmaz diye düşünüyorum.
16 GB Dual Channel yani 8x2 olarak almanızı tavsiye ederim. Daha istikrarlı performans alırsınız.
Tabii ki uyumlu rahatlıkla kullanılır darboğaz söz konusu olmaz diye düşünüyorum.
16 GB Dual Channel yani 8x2 olarak almanızı tavsiye ederim. Daha istikrarlı performans alırsınız.
Teşekkürler sağ olun fakat ben RAM'leri değiştirmek istemedimde o yüzden sordum bendeki RAM'lar 16+16 = 32 GB anakart da bunlara uygun, fakat i7 7700 işlemciye uymuyor.
Teşekkürler sağ olun fakat ben RAM'leri değiştirmek istemedimde o yüzden sordum bendeki RAM'lar 16+16 = 32 GB anakart da bunlara uygun, fakat i7 7700 işlemciye uymuyor.
Bellekler ECC değildir umarım.
Ayrıca daha almadıysanız size önerim R3 3300X almanız veya Temmuz ayında çıkması tahmin edilen XT serisi işlemcileri beklemeniz. İ7 7700K ilginç bir şekilde ikinci elde 1500-1600₺ ki fiyatını haketmiyor.
Bellekler ECC değildir umarım.
Ayrıca daha almadıysanız size önerim R3 3300X almanız veya temmuz ayında çıkması tahmin edilen XT serisi işlemcileri beklemeniz. i7 7700K ilginç bir şekilde ikinci elde 1500-1600₺ ki fiyatını haketmiyor.
Teşekkürler benim almak istememin sebebi nesil yüksek olsun istedim mesela 5 nesil değil de 7 ci 8 nesil falan gibi belki performansta da fark olur dedim.